Kadın Erkek porno bağlımlığı sizce toplumları ve ilişkileri nasıl etkiliyor?

Internetin ve görselliğin hayatımızın her alanına girdiğinde böyle bir hastalık mı yarattık ?

com-56i3pp9ghqonhoyo2d3f.jpg
S
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
17
17 CEVAP

Cinselliği çok fazla büyütüyoruz. Cinsellik saklanmaması gereken bir şeydir. Doğada olduğu gibi, neslimizi devam ettirmemiz gerekiyor. Ama Türkiye'de olduğu gibi cinselliği "Ahlak Dışı" olarak nitelendirdiğimiz için hastalıklar oluşuyor. Sizi temin ederim, eğer böyle bir şey olmasaydı, Türkiye şu an olduğu konumundan çok farklı bir durumda olurdu. Bu benim düşüncem.

K

Irkçılık doğanın bir parçasıdır. Örnek olarak zebraları verebiliriz. Farklı sürüden yavrusu olan dişi zebranın yavrusu doğar doğmaz o sürünün lideri olan zebra o yavruyu öldürür. Zebralar ırkçılığı sürücülük olarak yaparlar. Irkçılığa karşı insanlardan kedi sevenlere İran kedisi sorun, bayılırlar. Hayvanlar kendi arasında ırkçı/sürücüdür. İnsanlar hayvanlara karşı ırkçıdır. (Alman köpeği, kangal vs) Ama bazı insanlar kendilerini hayvan kadar bile değerli görmeyip sınıfsızlığı ilke edinirler. Ben bunu kabul etmem. Konu farklı yerlere kaydı toplayalım lütfen. Kusura bakmayın cevap veremeden edemedim.

Bora Varçin 6 yıl

İslam cinselliği yasaklamıyor ki. GAYRİ MEŞRU ilişkileri(Cinsel ilişki de dahil) yasaklıyor. Birileriyle yatamadığınız için İslam'a veya diğer dinlere dil uzatmayın.

Onur Çiçeklidağ 6 yıl

sorun dinde değildir, sorun zihniyettedir. Ayrıca bir araştır bakalım çıkan savaşların yüzde kaçı din yüzünden çıkmış ?

Diyarcan Akçagöz 6 yıl

Onur Çiçeklidağ özetlemiş.

Diyarcan Akçagöz 6 yıl

sorun Islam'ın kendisinde değil ((hani o "gerçek islam nerde uzayda mı" diye dalga geçtiğiniz ironi yaptığınız gerçek islam varya, o işte!)), uydurulmuş din adını verdiğimiz, gerçek islamdan çok farklı olan hurafelerle dolu olan aynı zamamda yobazlık ve cehaletin desteklediği dindir.

Diyarcan Akçagöz 6 yıl

Din tartışmasına dönmesin. Zaten yorumunu kaldırmış.

Onur Çiçeklidağ 6 yıl