Kafaya hacamat yaptırmak etkili mi?

Kafaya hacamat yaptırmak etkili mi?
F
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
135
135 CEVAP

Hepinize teşekkürler. Cumartesi gününe randevu aldım. İnşaallah burada tecrübemi aktaracağım. Saçlarım çok sert. Sanırım usturaya vurmak gerekecek.

F

Nerden randevu aldınız rica etsem

Canan Ikizer 6 yıl

Canan hanım, daha önce gittiğim İstanbul Avcılar Parseller'de bir haccam var. Bir bayan ve oğlu birlikte çalışıyorlar. Uzakdoğudan alınmış sertifikaları falan var. Ortamları steril. Sırtımdan 5 ay önce olmuştum. Oradan randevu aldım.

Fahri Kalı 6 yıl

Telini rica etsem

Canan Ikizer 6 yıl

Fahri bey merhaba. Haccamin telelin bana msj atarsaniz cok sevinirim

Hülya Dişlen 6 yıl

Cmt hacamat yapilmaz kardeşim

Ümran Kanbir 6 yıl

Çarşamba cuma cmt hacamat olmaz

Ümran Kanbir 6 yıl

Bende iletişim bilgilerini rica edebilir miyim

Tuğba Süsleyen 6 yıl

Evet, haccamın bu konuda uyarı yapması gerekirdi. Ctesi, çarşamba hacamat dinen yasakmış. Alaca hastalığına yakalanma riski de var. Arkadaşlar, bu haccamın tel numarasını isteyenlere tavsiye etmiyorum. Çünkü bu uyarıyı yapmaması önemli bir hata. Herşey paraya dökülmüş.

Fahri Kalı 6 yıl

Daha önce gitmiştim. Memnun kalmıştım ama, bu uyarıyı yapmayarak beni çok incitti. Burada işin hem tıbbi, hem dini bir özelliği var. Bu ahlakı oturtmamış insanın okuduğu duaya da inanamam artık.

Fahri Kalı 6 yıl

Fahri Kalı Cmt ve çarşamba günü ikindiden sonra yapılır...

Nevin Gamsız 6 yıl

Ümran Kanbir hnm, çok teşekkür ediyorum uyardığınız için. Şimdi arayıp iptal ediyorum randevumu.

Fahri Kalı 6 yıl

Haccamı arayıp 9 ekime erteledim randevumu. 19 muarreme denk geliyor. Her hicri ayın 17,19 ve 21. günleri en uygun günlermiş. Ayrıca, cumartesi ve çarşamba günleri akşam hacamat yapılıyormuş. Ben her ihtimale karşı değiştirdim günü. Özelden numarasını verebilirim.

Fahri Kalı 6 yıl

Fahri Kalı bey bir hadis-i şerif te cuma günü bir daat vardir o saatte yapilan hacamat ölümdür demiş efendimiz. Sav. Maalesef bunu ticarete döndürdüler dikkatli olmak lazim.

Ümran Kanbir 6 yıl

Ümran hnm, ben tedbirimi alıp günü değiştirdim. Tevekkül edip Allahtan şifayı umuyorum. Bildiğim bilmediğim hastalıklarıma şifa olur inşaallah.

Fahri Kalı 6 yıl