Kahve makinası marka önerileri

Kendime filtre kahve makinası almayı planlıyorum. Marka ve model olarak Sinbo SCM-2938 Kahve Makinesini almayı planlıyorum. İyi midir kötü müdür bilemedim. Yerine başka bir makina da tavsiye edebilirsiniz. Bütçem 100-130 Tl kadar.

com-6ky7ooivl4vfntvro7vx.jpg
H
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
40
40 CEVAP

Sıcak kahve yapmamasindan şikayetçiyim bu makinelerin. Delonghi ve Braun iyi markalardir ancak kişisel tavsiyem French press daha iyidir.

M

demlenen kahvenin toplandığı haznenin altında ısıtıcı rezistans var diye biliyorum ama yanlış mı acaba ?

Harun Szn 3 yıl

Doğru ama hazneden gelen suyu çok kaynatmadan kahve demleniyor. Sonuç olarak ılıga yakın bir sıcaklık oluyor

Kaan Canavar 3 yıl

Bilgilendirmek de fayda var diye düşünüyorum hiçbir makine kahveyi 100 derece ısı ile demlemez(espresso hariç) çünkü demleme sürecinde 100 derece ve üzeri ısıya uzun süre maruz kalan kahve yanar aroması nötralize olur ve yanık acısı denen toksik tat ortaya çıkar. Kahve makineleri suyu 90-95 dereceye çıkararak demlemeyi yapar ve hazne altı ısıtıcı plaka da 80 derecede( tüketilmesi sağlığa zararsız max ısı değeri) sabit tutar

Tugrul Çellik 3 yıl

Kendim yıllardır morphy Richards ve hastanede delonghi kullanıyorum ancak arkadaşımdaki braun daha sıcak demliyor. Piyasada olsa sipariş verirdim. 100derece olsun isteyen yok ve evet demleme için daha düşük sıcaklık iyi ama kahve iki dkda soğuyor, bu da içim keyfini kaçırıyor. Mocha pot aldım, en azından sıcak kahve oluyor.

Mustafa Yalvaçkuran 3 yıl

ofis de termoslu makina var kahveyi koyu kıvamlı hazırlıyoruz, kettle da sıcak su var sürekli, fincana kahve üstüne su ekliyoruz gayet sıcak oluyor.

Aylin Saltabaş 3 yıl

Termosta kahve sevmiyorum her ne kadar kahve çekirdeğini yakmayacak sıcaklıkta su eklesende uzun süre termosta beklemekte kahveyi yakıyor zehir gibi tad çıkıyor termosta sıcak su ve tek kullanımlık granül kahve paketlerini kullanırım daha iyi

Harun Szn 3 yıl

bizim hiç öyle bir kötü tadı olmuyor çok uzun saatlerde kalmıyor içinde, tek kişi tüketirse ve uzun saatlerde kalırsa olabilir tabi ki.

Aylin Saltabaş 3 yıl