Kahve makinası marka önerileri

Kendime filtre kahve makinası almayı planlıyorum. Marka ve model olarak Sinbo SCM-2938 Kahve Makinesini almayı planlıyorum. İyi midir kötü müdür bilemedim. Yerine başka bir makina da tavsiye edebilirsiniz. Bütçem 100-130 Tl kadar.

com-6ky7ooivl4vfntvro7vx.jpg
H
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
40
40 CEVAP

Aynı ürünü kullanıyorum. Benim memnun olduğum ve olmadığım şeyler var. 1. Kendi filtresini kullanırsanız hemen damıtmaya başladığından demlenmeden içmek zorunda kalıyorsunuz. Eğer ki hemen camlı bölümü koymayıp 1-2 dakika sonra koyunca alıyorum. 2. Makine üzerindeki kaç bardaklık kahve yapacağınızı ayarladığınızda o kadar çıkmıyor. 2 koyup 1.25 gibi bir şey geliyor. Dipte su kalıyor birde buharlaşıp gidiyor diyebilirim. Zamanla el alışkanlığınla ayarlanıyor. Ürün gerçekten plastik temizlerken ilk zamanları korkuyordum.

U

anladım dostum teşekkürler. İnce gözenekli filtre kağıdı kullanarak demlenme sorunu çözülebilir sanırım. Yani kimya öğrencisi olduğum için böyle bir fikir ürettim. Suyun kaynamasıyla geri yoğuşması arasında miktar kaybı illaki olur. %30-40 oranında zaten 1 bardak için yaklaşık 300-350 ml koymam gerekiyor bunun da farkındayım. Yani yazdıkların aslında beklentimi karşılıyor. O yüzden sanırım alıcam bu aleti. İlgin için teşekkürler

Harun Szn 3 yıl