Kalbi duran ve bitkisel hayata giren birinin organlarını bağışlar mısınız?

Beyni duran, bitkisel hayata giren ve sadece kalbi atan bir yakininizin organlarını bağışlar misiniz ... Bir mucize olsun diye bekler misiniz .... Biri akıl versin ...

Y
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
52
52 CEVAP

Bu cumleyi organ bekleyenler de kuruyor yalniz, o ne olacak Erhan Pamuk

N

babamı 1 sene önce kaybetmiş birisi olarak şuan konuşamasada, bitkisel hayatta bile olsa 1 dakikasına bile muhtacım. resul soru sorulmuş cevabım bu şekilde organ nakli bekleyenlerin gözlerinde ki umudu görebiliyorum. Ben babamı gömmüşüm, dahası yok benim için. Bekara karı boşamak deyimi tam bu konu ve senin için uygun olur galiba. Ayrıca umudu benden değil Allahtan beklesinler. Resul Korhan

Erhan Pamuk 5 yıl

Tamam kardeşim ben de şöyle anlatayım o zaman ben 4 yıl yoğun bakımda çalıştım. Babanız gibi yüzlerce insanın kefenledim. Kimi zaman beyin ölümü kimi zaman organ bekleyen minicik yürekleri kefenledim. Demek istediğim ölümün mutlaka bi gün geleceği ve sen ölürken birilerinin yaşamasına vesile olmak kadar güzel bi duygu yok bu dünya da bulamazsın tarif bile edemezsin o yüzden biraz daha gerçekçi şeyler konuşmak insanlık için daha hayırlı olur iyi geceler.

Resul Korhan 5 yıl

4 sene once kardesimi trafik kazasinda kaybetmis biriyim, iskembeden konusma sakin bana. Bir dk daha gorusme istemi bir insanin omrune mal olacaksa bu nasil bencilce davranistir hic dusundun mu

Nazar Hjlal 5 yıl

Kendi organlarımı bağışladım, sevdiğimin organlarını Allahtan ümit kesilmez diyerek bağışlamazdım. Konuda soru sorulmuş cevabım bu şekildedir. Hadi ben işkembeden konuşuyorum da senin işkemben ağzına kadar gelmiş.

Erhan Pamuk 5 yıl

Resul Korhan haklısın, kendi organlarımı bağışladım ama duygusal baktığım için maalesef diğer türlü yakınımda aynı şeyi düşünemiyorum. Bir umut.

Erhan Pamuk 5 yıl

Tabiki umut varsa beklemek en dogrusu ama tipta umudun olmadigi en kör nokta beyin ölümü bunun ayrımını yapmak lazım. Biraz bu konuda araştırma yaparsanız daha iyi anlarsınız. İyi geceler.

Resul Korhan 5 yıl

Resul Korhan araştırma yaptım ne demek istediğini anlıyorum. Bir anne çocuğuna bunu yapması ne kadar zorsa bende en sevdiğim kişiye bir umut diyerek yapmam o kadar zor diyorum. Organ nakli için bekleyenin de umudunu gözlerindeki yaşam istediğini de anlayabiliyorum yaşamak lazım o an bile insanın fikirleri değişebilir.

Erhan Pamuk 5 yıl

Erhan Pamuk kardeşim inan o halleri daha zor olurdu. Annem gideli 10 yıl olacak ve bazen düşünüyorum ben bakardım ona baş taci ederdim diye ama düşünsene bilinci yerinde olsa ve yatalak kalsa kendi izdirabindan ölürdü o sonrasında. Bu arada başın sağ olsun kardeşim. Işıklar içinde nurlar içinde uyusun. Yeri güzel olsun babanın.

Mert Içten 5 yıl

Mert Bekem amin teşekkür ederim haklısın kesinlikle. Kanserden kaybettim teşhis sonrası 4 ay yaşadı. Son 15 gün hiç konuşmadı ve ağırlaştı şimdi buradan geriye dönüp bakınca tekrar yaşamak isterdim diyorum çünkü elini tuttuğumda sıcaklığını hissediyordum. Son an bile olsa bir umut olduğu için bu konuda maalesef öyle düşünüyorum. Kendi adıma gönüllü bağışçıyım fakat en yakın dediğimiz noktada maalesef duygularım devreye giriyor.

Erhan Pamuk 5 yıl

Burada bi soru sorulmuş ve arkadaş kendi düşüncesini söylemiş. Neden yargılıyorsunuz anlayamıyorum. Yukarıda bende aynı cevabı verdim. Annem ise üzgünğm ama evet beklerdim. Lütfen düşünceleri bu şekilde bu üslupla yargılamayın çünkü çok hassas bir konu.

Ddm Kadi 5 yıl

Erhan Pamuk sende açıklama yapmak zorunda değilsin. Bunun altındaki yoruma anlayamaz filan yazmışlar. Çok saçma bu konunun buralara çekilmesi

Ddm Kadi 5 yıl

Ddm haklısın.

Erhan Pamuk 5 yıl

Ben arkadaşın babasi için verdiği kararı yargılamadim olayı anlamamışsınız. Ailenizden biri hastaneye düştüğünde ümidi kesin gibi de konuşmadım. Sadece beyin ölümü ve diğer hastalıkları birbirinden ayırmanız gerektiğini anlattım. Yanlış anlaşıldığmı düşünmüyorum arkadaş da ben de gayet anladık birbirimizi.

Resul Korhan 5 yıl