Kalp damarlarına ne iyi gelir?

Kalp damarlarına ne iyi gelir?
A
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
108
108 CEVAP

Sirke-i Nur Bal Sirkesi Nedir?
Bildiğimiz arı balının probiyotik maya ile fermente edilip 2(iki) yıl bekletilmesiyle elde edilir. Diğer sirkelere göre çok daha farklı özelliklere sahip mucizevi bir üründür.

Uzun bir fermantasyon süreci ile üretilen bal sirkesi antioksidan, antimikrobiyal ve pek çok faydalı özelliklere sahiptir. Bu gücü içerisinde yer alan asetik asit, galik asit, kaşetin, kafeik asit ve diğer biyolojik aktif bileşenleri içerisinde yüksek miktarlarda bulundurmasıyla sağlamaktadır. Evlerimizde üzüm sirkesi, elma sirkesi en çok kullanılan tür olsa da, destek ve tedavi edici sayısız etkilerinden dolayı “altın madalya” bal sirkesinindir.

Bu ürün içeresindeki vitaminler ile şifalı özellikleri için kullanılır. Hafif bir tada sahip olduğu için diğer sirke çeşitlerinin aksine suya katılmadan sade halde içilebilir. Şifalı özelliklerinden yararlanılacak ise aç karına içilmesi tavsiye edilir.

Damarları temizleyerek vücutta ki kanın dolaşımını kolaylaştırır, mide rahatsızlıklarını önler. Sindirimi rahatlatır. Cildi besleyici ve gençleştirici özelliği vardır.
Günlük sirke tüketimi sayesinde karın yağları, bel çevresinde incelme, kilo vermeyi kolaylaştırması ve kandaki trigliserit seviyesinde belirgin miktarlarda azaltmasıyla güçlü bir detoks etkisi vardır. Vücudu temizleyici özelliği ile beyin, sinir ve sindirim sistemlerine iyi gelmesiyle kullanımı tercih edilir.

sirkeeee

Bal sirkesi diğer sirkelerden çok farklı;

Bal sirkesinin, diğer sirkelere göre üstün farklılıklarının olduğuna dikkati çeken Prof. Dr. Ercan Dülgeroğlu, şunları kaydetti: “Arılar balı yaparken, bütün çiçek ve ağaçlardan nektar topluyorlar. Dolayısıyla elma sirkesi yaparken elmadan istifade ediyorsunuz ama bal sirkesinde, bütün meyvelerden toplanan, farklı özellikleriyle bir araya gelip bütünlük oluşturan baldan yapmış oluyorsunuz. Dolayısıyla diğer bütün sirkelere göre, bal sirkesinin üstün bir vasfı var. Bal sirkesini ağzınıza aldığınız zaman, bütün içinizi yaktığını hissediyorsunuz. Ama daha sonra nefes vermek ihtiyacı duyduğunuz zaman, bütün ağzınızdan çıkan kokunun, bal olduğunu hissediyorsunuz. Dolayısıyla bu size gösteriyor ki, bal sirkesi diğer sirkelerden tamamen farklı.”
TLF. 0536 644 1475

C