Kargodan gelip evde bulamadıklarını söylediler ama tüm gün evdeydim?

Arkadaşlar merhaba. Ben 25 Kasım'da http://dekorazon.com/'dan sipariş verdim. Siparişim Zonguldak Aras Kargo şubesine ulaşalı bugün 5 gün oldu. Ve ilk geldiği gün bana bir cep telefonundan resimde gördüğünüz mesajı aldım. Çarşıya inme gibi bir durumum söz konusu değildi ve inemedim de. Defalarca kez müşteri hizmetlerini aradım getirmelerini rica ettim. Çarşıya inemediğimi ve onların işinin bu olduğunu söyledim. Ve kargo hareketlerine baktığımda benim kargoyu kabul etmediğimi yazmışlar üstüne üstlük gelip beni evde bulamadıklarını not almışlar müşteri hizmetlerinde ki kadın söyledi. 5 gündür evden dışarı çıkmadım bulamama gibi bir şey söz konusu olamaz. Dekorazon'u aradım ve kargo şirketinin beni madur bıraktığını söyledim. Aras kargo müdürüne mail attıklarını söylediler. Defalarca kez şikayette bulundum. Ama hiç bir sonuç alamadım. Sizce ne yapabilirim?

com-l2hyugef3lv6tkpf9bco.jpg
com-1dcs8r6w5u19tupu19kb.jpg
com-1xx3wf78wmmg2dyt9c7y.jpg
İ
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
24
24 CEVAP

Aras kargo mu? Aman aman ben de aras kargo mağduruyum. Ablamın doğum günü için sıfır kahve makinesi aldım. Mağazadan aldığım gün kargoya teslim ettim sırf doğum gününe yetişsin diye. Vaktinde teslim edemediler doğum günü geçti gitti. Ana hizmet hattını ısrarlı aramalarım sonucu teslim edilebilmesini sağladım fakat makineyi kırmışlar. Orijinal karton kutusu bile boydan boya yırtılmış. Biz sigortasız taşıyoruz diyerek işin içinden çıkmaya çalışıyorlar. Görevlileri tutanak tutmaya bile yanaşmadı. Ana hizmet hatlarını 10 kere ararsam 1 kere düşürebiliyorum. Aras kargo mu? Bir daha asla. Allah yardımcınız olsun. Bizi de çok mağdur ettiler.

Z

Aras kargoya ne diyeceğimi bilmiyorum ama bir daha bende asla kullanmam. postacı gelmişti bir kere ben bu kargoyu kapıya bırakmam dedi adam. Abi dedim plastik o kedilerime aldım dedim ve kesinlikle bırakmadı. Çarşıda buluştuk öyle teslim etti kargoyu. Bende bir daha asla kullanmam. Hususi bakacağım aras kargo mu diye. Size de geçmiş olsun

İpek Subaşıoğlu 6 yıl

İpek Subaşıoğlu sağ olun teşekkürler. İnşallah sizin sorununuz da tez zamanda çözülür. Ben bimere, cimere, şikayetvar. Coma, tüketici hakem heyetine yazdım. Sonuç alınır mı sanmıyorum olan oldu artık ama hiç değilse bu şikayetler yerini bulur da bir nebze çekidüzen verirler belki kendilerine.

Zeynep Soydam 6 yıl

Zeynep Soydam hiç sanmıyorum. Çünkü bir sürü gereksiz bahaneleri var. Çocuk kandırıyorlar sanki

İpek Subaşıoğlu 6 yıl

https://Sikayetvar.com/ a yzın

Kübra Işil 6 yıl