"karı gibi" sözü için ne düşünüyorsunuz?

com-ac8pa2ehl9x1hm0rrr1d.jpg
"karı gibi" sözü için ne düşünüyorsunuz?
B
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
56
56 CEVAP

Leo İşte onları da bilinçlendirmek bizim elimizde benim bizzat bir komşum başka şehirden gelin geldi diye sesi çıkmıyor diye hamile haliyle kaynından dayak yiyip çocuk düşürmüşken bir kaç senedir yan komşumun eşiyle karar alma kültürleri bile değişti, tartışmalarında hakemlik dahi yapıyorum resmen hanelerine demokrasi götürdük. Ne haliniz varsa görün deseydik belki kadın ezilmeye devam edecekti.

N

Siz kadınlar yapıyorsunuz diye karşı tarafa suç yıkmak yok öyle çocuk yetişirken el atın da çocuğun karakterinin hamurunun ucandan tutun zor mu?

Neslihan Nilden 6 yıl

İşte sadece kadının yaptığı bir şey değil hele ki Arap kültürüyle harmanlanmanın sonucu hepimiz görmüyor muyuz annelerin emniyet sübabı baban duyarsa kemiklerini kırar beylerin itaat etmeyen kadına şiddet göstermekte çekinmemesi vs vs masum değiliz hiç birimiz.

Neslihan Nilden 6 yıl

Çünkü din kültürü ve ahlak bilgisi dersi adı altında çocuk yaşta okullarda zorunlu dini eğitimlerle canım ülkemde yıkadık beyinleri pırıl pırıl oldu verdik gazı da cennet annelerin ayakları altındadır. Ver piyazı sür ayaza.

Neslihan Nilden 6 yıl