Karikatürlerde dini konu almak ahlaki midir?

Bu tür karikatürleri gayrı ahlaki gören var mı. Ahlaki değilse neden. Ahlaki ise yine neden. Ahlak için en önemli neden. Ahlak dini midir aklimidir.

com-0yqrwmv7yxf3lmreye18.jpg
S
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
33
33 CEVAP

Geçen gün doğru sorgulanmıştı. Ahlak ve doğru donanımsal olarak görecelidir fakat doğru ve ahlaki donanımlar mutlaktır. Bu şunun gibi dışkı yemek domuz için doğru ve ahlakidir, herhangi bir mantıksızlık görülemez fakat aynı şeyi donanımsal olarak farklı özellikleri olan bir insan yaparsa bu mantıksız ve gayri ahlaki olur. Asıl soru evrensel ve sonsuzluğa uygun ahlak kriterlerine uygun donanımlar nelerdir diye sorup, cevaplayacak olursak, Sonsuzluğun elçiliğini yapmış bir Peygamberi bu derece ucuz bir geyiğe dahil etmek mutlaka ahlak dışı ve muhattabı incitici bir tavır olur.

Ş

Tebrikler

Serkan Tuğyan 6 yıl

herkese göre, o sonsuzluğun elçisi değildir.

Nihat Celiköz 6 yıl

Donanımsal olarak farklı dediğin insanın bu kadar akıl dışı bir hikayeye inanmasının alay konusu olması gayet normal bence.

Onur Dağkaya 6 yıl

Tesla okumadan böyle yorumlar yapmayin suya elektromanyetik etkiyle böyle hareketler yaptirabilirsiniz. Su yüklü bir bileşiktir. Soguyunca nasil kristal gibi kutuplara dağılıyor saniyorsunuz manyetik etkiyle su yerinden oynatilabilir

Serkan Tuğyan 6 yıl

Serkan Tuğyan Tesla elektromanyetizmayla uğraşıyor. Musa'nın Kızıl Denizi yarmasıyla elektriğin icadı arasında 3600 yıl var. Ayrıca değil Tesla zamanında, bugün bile denizi yarabilecek bir manyetik kuvvet kaynağı yok.

Onur Dağkaya 6 yıl

Piramitlerin elektirik kaynağı olduğunu bilmiyorsunuz atlantisi mu yu bilmeden vay efendin bilmem elektirik daha yeni icad edildi deyip sorgudan kaciyorsunuz yapmayin. Firavun altin işlemesi ve tekstil ürünleri ile güç kazanmisti bilinirki elektirik olmadan altin islenmez tekstil yapilmaz birax araştır tarihimiz 5 bin yillik degil cok daha eski

Serkan Tuğyan 6 yıl

Onur Dağkaya aklın sınırları olduğunun farkında olmamak gerçek akılsızlıktir.

Şevki Depe 6 yıl