Karikatürlerde dini konu almak ahlaki midir?

Bu tür karikatürleri gayrı ahlaki gören var mı. Ahlaki değilse neden. Ahlaki ise yine neden. Ahlak için en önemli neden. Ahlak dini midir aklimidir.

com-0yqrwmv7yxf3lmreye18.jpg
S
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
33
33 CEVAP

Peygamberler benim ve tum müslümanların ailesidir, mahremidir. Birbirimize sevgi bağıyla aileyiz. Şimdi senin babanla alakalı böyle saygısızca karikatür yapsalar bizim ne hissettigimizi anlarsinda sizin gibi olmayacagiz.

Bunun dışında üzerinde baskı olduğunu ima eden bir soru zaten saçma olduğu cevap vermedim ama ısrarla soruyorsan ne renk giyersen giy yeterki başka insanın öz saygısını rencide etme, özgürlük bu değil. Gerçi sizin insan olamayisinizi da anlamak lazım sonuçta Yaratıcı Bilinci inkar eden biri nasıl olgun bir insan olabilir ki...

Ş

umrumda olmaz

Nihat Celiköz 6 yıl

Neden ki, babanı sevmiyor musun yoksa değer mi vermiyorsun?

Şevki Depe 6 yıl

severim

Nihat Celiköz 6 yıl

Insan sevdiğinin milletin ağzına sakız olmasına göz yumar mı? Gerçi insan yummaz, düşünen hayvanlar için böyle olmayabilir..

Şevki Depe 6 yıl

kendi dünyan ile sınırlı olan psikoloji bilgin beni kapsamaz. İnsan düşünen bir hayvandır.

Nihat Celiköz 6 yıl

Kendini et kemikten ibaret sayan elbette hayvan sanar kendini. İnsan ise et kemikten ötedir.. Sen hayvan mısın desem bunu hakaret sayarsın. Ben hayvanlarla empati kuramam elbetteki zaten bizzat muhattab da almam, perdeyle konuşurum onlarla.

Şevki Depe 6 yıl

Varsayım yapmaktan vazgeç, kötüsün.

Nihat Celiköz 6 yıl

Varsayım mı, sözlerim kesindir varsayım yapan sensin.. Kendinde bile Yaratıcı Bilincin farkindayken olmadığını varsayiyorsun.

Şevki Depe 6 yıl

Cok klişe ama sana yeter

com-owvvl23lx4r4d2qybc4g.jpg

Şevki Depe 6 yıl

genellikle litte brain olanlar varsayım tercih ederler asla gerçek olamazlar, gerçek bakamazlar tüm hayatları MİTlerden ibarettir.

Ibrahim Çelen 6 yıl