Kemik erimesine ne iyi gelir?

SELAM grup ARKADAŞLARI. KEMİK ERİMESİNİ ENGELLEMEK İÇİN NE GİBİ ÖNLEMLER ALMALIYIZ. AETI KEMİK ERİMESİNE NE İYİ GELİR. TAVSİYELERİNİZ ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLERİMİ ARZ EDERİM. TECRÜBE EDİNİLMİŞ BİŞE VARSA DAHA İYİ OLUR......

A
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
13
13 CEVAP


Kırklı yaşları geçen kadınlarda nedense iflah olmaz bir kalsiyum aşkı başlıyor! 40-60 yaş aralığındaki her iki kadından biri, 60 yaşı geçenlerinse neredeyse tamamı kalsiyum desteği kullanıyor. Neden olarak da son yıllarda ciddi bir korku haline gelen “kemik erimesi” (!) probleminden korunmak ya da bu sorunu tedavi etmek gösteriliyor. Ayrıca birçok kadın bu hapları gereksiz yere yutuyor. Çoğu kadın “D vitamini fakiri” olduklarının ve özellikle D vitamini noksanlığını tamamlamaları gerektiğinin farkında bile değil. Oysa D vitamininiz yoksa kalsiyum haplarının faydası olmuyor ve her üç kadından ikisinde “D vitamini eksikliği” var!
Bu kısım benden.
Hele D vitamini ve kalsiyum takviyesi alanlar muhakkak K2 ve Magnezyum almalı, yoksa kalsiyum kanınız da sadece seyahat edip, bir kısmı Damarlarınızı tıkayıp, bir kısmı da böbreklerimize taş olarak yerleşip, çoğuda bağırsaklarda emilmeden seyahati tuvalet de sonlandırıyor.

C