Kira kontratı yapıldı iptali nasıl olur?

Merhaba, bir ev kiralayacaktık kontrat yapıldı. 1 kira peşin 1 kira kadar depozito senet imzalandı. 1 kira da emlakçıya verildi. Ancak iş bozuldu eve taşınmayacağız. İptal süreci nasıl işliyor?
E
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
2
2 CEVAP

Benim bildigim guzellikle anlasmaya calis cunku kontrat yapmissin isin bozulma kismi seninle ilgili sanirim sen bozuyorsun. Ev sahibi ile bir yillik kontrat yaptin isterse 12 ayi pesin ister senden. Ne yap ne et guzellikle anlasmaya bak sonucta onlarda ilani kaldirdi baskasina tutuldu dedi falan zarar ettirme...

D

Didem Tezel Allah'tan daha evin ince inşaat işi bitmedi teslim edilmedi. Evet işin bozulma kısmı benle ilgili nişan atıldı.

Ece Kalamanoğlu 3 yıl

Ece cok uzgunum yasadiginiz durumdan dolayi ama bunu bence mucbir sebep olarak gosterebilirsiniz. Umarim bir avukat ya da konuya hakim biri bu noktada size yardimci olur. Ancak nisan atildiysa ve ev daha size teslim edilmediyse hemen uzman bir gorus alip hemen zaman kaybetmeden durumu bildirip en az zararla kendinizi kurtarmaya calisin.

Didem Tezel 3 yıl

Didem Tezel çok teşekkür ederim dediğiniz gibi yapacağım.

Ece Kalamanoğlu 3 yıl

Ece mücbir sebeplerden dolayı sözleşmeden dönülebilir

Emrah Erez 3 yıl

Ece Sizin adınıza üzüldüm ancak her şeyin hayırlısı diyelim Ev sahibiyle görüşün durumu izah edin Ancak anlayış göstermezse evin henüz teslim edilmemiş olması nışanınızın atılmış olması nedeniyle evin kullanım anacının ortada dan kalktığı gibi nedenlerle sözleşmeyi fesh ettiğini noter aracılığıyla ev sahibine bildirir ihtar çekin Size tavsiyem ihtarı arzuhalciye değil size en yakın bir avukata danışarak yazın ya da yazdırın

Emrah Erez 3 yıl

Aynısı benim başımdan geçti, yerine başka bir kiracı bulursan ne sen mağdur olursun nede ev sahibin.

Oktay Adıktı 3 yıl