Kıyamet daha önce kopmuş mudur? Kıyamet nasıl kopacak?

com-sr7jndy6his9jbhbzg9l.jpg
Kıyamet daha önce kopmuş mudur? Kıyamet nasıl kopacak?
Y
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
30
30 CEVAP

Kıyametin ne gibi bir alameti var? Ansızın kopmayacak mı?

U

Kıyamet alametleri birçok kaynakda bulunuyor. Dünyanın son bulması büyük kıyametden ziyade kişinin ölümü kendisi için kıyamet deilmidir ?

Ey Can Atabek 6 yıl

Değildir. Tutturmışsunuz insanın kıyameti kendi ölümüdür diye. Kıyamet suresini hiç mi okumazsınız.

Uğur Köktaş 6 yıl

Malesef kimsenin kıyamet alametlerinden haberi bile yok bunlar müslüman mı acaba diye sormadan edemiyorum kusura bakmayın amma ???

Omar Jakupi 6 yıl

Kişileri tanımadan suizanda bulunmak hoşbirdurum değil. Kıyamet alametlerinin %90 dan haberimiz var çok şükür. Deccal, Dabbe, güneşin batıdan doğması vs. Sen bugün ölürsen eğer bunların hangisini görebileceksin acaba ?

Ey Can Atabek 6 yıl

Ne kadarda hikaye kitabı okumuşsunuz

Uğur Köktaş 6 yıl

Senin hikaye kitabı dediklerin peygambera. S. efendimizin hadisleri ve dinimizin önde gelen âlimlerinin bize aktardığı bilgiler. İnanip inanmamak senin tercihin

Ey Can Atabek 6 yıl

Peygamberimizin sözü baş üstünedir. Fakat kıyamet suresinde kıyametin kopma anı şöyle anlatılıyor. O kıyamet günü ne zaman? Diye sorar. 7 - Ne zaman ki o göz şimşek çakar, 8 - Ay tutulur, 9 - Güneş ve ay toplanır, 10 - İşte o gün insan, 'kaçacak yer neresi?' der. Bunun dışındaki bilgiyi peyfamber nerden bilebilir? Diyorlar ki erkekler kadın kadınlar erkek gibi davranınca, diyorlarki yüksek binalar dikilince vs.. E bunların hepsi yüzyıllardır var.. Eee ne zaman bu kıyamet peki?? Ispatsız bir bilgi sizdeki. 5 milyar yıl daha geçse ve kıyamet kopmasa, siz yine bu alametleri sayacaksınız

Uğur Köktaş 6 yıl

Peygamber nerden bilebilir sözü çok uçuk bir söz. Sana bir örnek vereyim Kur'an'ı Kerim'de namaz emredilmiş kullara nasıl kılınmasını da peygambera. S. gostermemismidir. ALLAH u teala alemleri peygambera. S. için yaratmamismidir bu kadar sevdiği kuluna alametleri bildirmesi mi saçmadır ?

Ey Can Atabek 6 yıl

Alametlerin hepsi gerçekleşmemiş durumda şuan hepsi gerçekleşmeden nasıl kopacak kıyamet ?

Ey Can Atabek 6 yıl