Kıyamet günü ne zaman?

Kıyamete olduk olmadık alamet biçenler, bakın Allah ne diyor!

Gözler kamaştığı, ay karanlığa gömüldüğü, güneş ve ay bir araya getirildiği zaman, o gün insan “kaçış nereye?” diyecektir.
(Kıyamet 7-10)

Kıyamet için alamet aramayın, Allah alamet bildirmemiş. Ansızın olacak birşey için (Zuhruf 66) sadece hayatınızı kontrol altında tutun.

U
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
18
18 CEVAP

4 tane teori var
1 dunyaya yada aya bir sey carpip yörungesini degistirip gunese suruklenmesini saglayacak, eger dunyaya carparda yörungesi degisip gunese dogru suruklenirse ayi berbaerinde göturur , , her an olabilir astronomide her an icin bir yuz yil hesapliyabilirsiniz yani bir dahaki yuz yil icinde olabilir.

2 Gunes kendi kendisinin enerjisini bitirip muazzam bir patlama ile bir deve dönusecek buda boyutunun butun gunes sistmeini icine alacak kadar buyumesi demektir, o an ay ve dunya gunes hepsi bir olacak, bunun icin milyarlarca yillar var daha

3 Big bang dedigimiz olayin birde geri dönusumu var, big crunnch dedigimiz bu olayda su an genisleyen evren bi anda ve muazzam bir suratle ice cökecek, bu cökme aninda da gunes ve ay bir olacak, buna bilim adamlari bir sure veremiyorlar ama bir dahaki milyarlar icinde de beklenilmeyen bir durum.

4 Allahin istegi ile zamanini kendisi bildigi bir anda gunesle ay bir araya getirilecek bu da her an olabilir .

C

Ay her yil 12 cm dünyadan uzaklasiyor. Belli bir süre sonra dünya görüngesinden kurtulup gönese dogru gidebilecegini hesaplamistim.

Ugur Cayci 6 yıl

Ölü yıldızın bir çay kaşığı tozu onbinlerce tonmuş sanırım

Murat Kılıçtaş 6 yıl

Bu da demek oluyorki onlar ölü değillerdir maşallahı var baksana. Gerçekten akletmek! Öyle kolay değil. Bence insanlığın asla erişemeyeceği bilgiler eşliğinde ömrümüz son bulacak

Murat Kılıçtaş 6 yıl

Sedat bey neden o öfkeli surat?

Murat Kılıçtaş 6 yıl

Sevgili Murat Kılıçtaş , inanmayacaksın ama bir önceki fotoğrafım gülümsüyor diye bazı arkadaşlar da kızıyordu. Ben genelde hep eleştiririm; yanında da gülen bir surat olunca bu arkadaşlar alay ediyorum yanılgısına kapılıyordu ciddi ciddi. Bu arada gülen fotomu da yatılı bir Kuran kursunda diri diri yanarak ölen kız çocukları haberini duyar duymaz değiştirmiştim, öyle de kaldı.

Sedat Yanaşık 6 yıl

Diğet sedat bey e sormuştum fakat sizin açıklamanızda bir çok kişiyide aydınltmıştır çünkü sizde asabi görünüyorsunuz. Eleştirsek dövecek gibi teşekkür ederim

Murat Kılıçtaş 6 yıl

O kedi diye ben üstüme alındım

Sedat Yanaşık 6 yıl

Olsun sorun değil. Sizin de t unutulmuştu orda da sizi kastetmiştim

Murat Kılıçtaş 6 yıl