Kızılay kayıtlarında ilik nakli yapmaya müsait kişiyi nasıl bulurum?

Merhaba arkadaşlar benim babam lösemi ve dünyada sadece 1 kişinin iliği uyuyor. Bu kişide Türk ve kim olduğu Kızılay'da gizli ve bu kişi ilik vermeyi kabul etmiyor ben bu kişiyi nasıl bulurum ??

B
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
77
77 CEVAP

Ben de donör olmak için kan verdiğimde okumam istenen yerleri kendileri tek tek açıklamışlardı. Daha önceki verenlerde sadece 3 tüp kan verince işlemin bittiği algısı oluşturulmuş çünkü insanlarda. Ve çoğu kişinin sonradan vazgeçtiğini belirtmişlerdi. Bu vermek istemeyen kişi de yanlış bilgilendirme kurbanı olabilir. Bilmeden onu da yargılamamak lazım. İnşallah başka uyan biri çıkar. Acil şifalar dilerim.

N

Yanlis bir algi yok sadece 3 tüp kan vererek gönüllü olunuyor ve bunlari biz insanlara soylerken sunu ozellikle soyluyoruz vaz gecicekseniz hic baslamayin bu arkadasimiz gibi eslesme var fakat donör olan arkadaş vaz gecmis ve tüm süreçleriyle anlatiyoruz

Ramazan Bolayır 4 yıl

Ramazan Bolayır bana da detaylı anlatıldı. Oradaki bana bilgi veren arkadaşlar daha önce böyle durumla karşılaştıklarını söylemişlerdi. Her yerde işini iyi yapan olduğu gibi baştan savma yapan da var. Ve bu bi insanın yaşama tutunma umudunu etkiliyor maalesef keşke biz de bir an önce eşleşip birilerine umut olabilsek.

Nalan Madenoglu 4 yıl

Keske eslesebilsek 7 yil oldu zannedersem donör adayi olali fakat bir eşlesme olsa diye bekliyoruz is konusunda herzaman olacak biz birilerini kazandirmaya calisirken bu tarz insanlar yuzunden hep biseyler yarim kalacak malesefki

Ramazan Bolayır 4 yıl