Kızlık zarı ile ilgili düşünceleriniz nedir?

biter mi bu kafalar?

com-qdgki0ci44m6g9830qhb.jpg
A
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
69
69 CEVAP

Binlerce erkegi sevip binlercesiyle iliski yasiyabilirsin. Ve cook sevdigin icin iliski yasarsin yoksa herkesle yasiosan git yoldan gecen biriylede yasa derler. Her neyse 10001. Kisiye gelirsin onuda dier 1000i gibi coook seversin ama onun dier erkeklerden farki yoktur ona verecegin farkli bisey yoktur e bu adamla neden evlenirsin evlenmeden cocuk yapilamazmi? Yada evlenmeyin ayni eve cikin takilin olmaz mi ?

E

Kişinin tercihleri o yöndeyse ayrı eve de çıkar. Bu seni ve ya bi başkasını ilgilendirmez.

Mahinur Dlk 5 yıl

Iste bu bende diyorumki insanlarin kizlari metalastirip dalga gecmeside sizi ilgilendirmez

Emre Kurbancı 5 yıl

O beni ve benim gibi olan her kadını ilgilendirir. Sonuçta biz de mevcut olan bir şey üzerinden alay ediliyor. Size ne arkadaşım sen bulabiliyorsan bakiresini bul ama bu senin ve ya diğerlerinin kadın vajinası üzerinden yapılan çapsız esprilerinize susacağız anlamına gelmiyor.

Mahinur Dlk 5 yıl

Iste bu ozguvensizlik le alakali basit bi caps mesela kendimden ornek veriyim grupta aktifsen şu gonderi cok konusuldu ve tepki koyan erkek yoktu " 2erkek cocugu babasi olarak kizim oldugunda anladimki yillardir evde hayvan besliyormusuz "

Emre Kurbancı 5 yıl

Evet gördüm de o ne alaka? Bak bunu espri olarak yapanlar ve espri sayıp gülenlerin ben bir beyine sahip olduğunu düşünmüyorum.

Mahinur Dlk 5 yıl

Erkeklere agir bi hakaret var ama komik yani kimsede ustune alinmadi guldu gecti sizde yapin derim mululuk orada umursamamakta

Emre Kurbancı 5 yıl

Ee konuşsun erkekler de onun yerinede mi biz konuşalım. Senin için mutluluk bakire bir kadın. Böyle düşünerek ne kadar zavallı olduğunuzu gösterirsiniz bizde ona güler mutlu oluruz.

Mahinur Dlk 5 yıl

Derste oldugum icin olayi aciklayarak yazmadim ama suan musaitim yazabilirim. Oncelikle sevecegim kadini zaten secemiyorsunda evlenirken kizlara dur bi bakim bakiremisin diye tek tek gezemicegim zaten herkes tarafindan kabul edilecek bisey. Karakterim geregi evlenmeden once iliskiye karsiyim ki bu yuzden sirf iliskiye girmedigim icin benden ayrilan sevgilimde oldu evlenecrgim kisidende ayni seyi beklerim fakat asik olacagim kadini ben secemiyorum kalbim seciyor bu asik oldugum kisinin bakire olmadigini ogrendigimde ondan sogucagim yada evliligi bitirecegim anlamina gelmiyor. Sadece mumkunse ve şansli isem onunda benim gosterdigim hassasiyeti gostermesini isterdim tabiki bunu ben secemicegim icin o konuda umarim sansli olurum

Emre Kurbancı 5 yıl