Kızlık zarı ile ilgili düşünceleriniz nedir?

biter mi bu kafalar?

com-qdgki0ci44m6g9830qhb.jpg
A
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
69
69 CEVAP

Biter mi bu kafalar derken, adam bunu önemsemek istiyorsa önemser, asıl senin kafalar biraz bitse de başkasının ne isteyip isteyemeyeceğine karışmasanız daha fazla.

M

Obaa kac kanki kac ben olay mizah dedim ortalik karisti sana ne derler ne

Emre Kurbancı 6 yıl

Ne derlerse desinler Bu tipler en büyük sorun. Kendileri dayatmacılığa karşıymış gibi görüyorlar kendilerini ama aslında kendileri daha abartı bir dayatmacılıkta. Kişinin kendisini ilgilendiren bir tercihinden ötürü kişi hakkında dönen muhabbet, kişiye edilen laflar...

Mustafa Özkaraaslan 6 yıl

Senin gibi insanlari gordukce insaliga olan inancim biraz artiyor iyi gunler reis

Emre Kurbancı 6 yıl

Teşekkürler. İyi günler.

Mustafa Özkaraaslan 6 yıl

Ne kadar iğrenç bir düşünceye sahip olduğunu söylemek istedim bu bencilliğiniz midemi bulandiriyor fasulyenin kendini nimetten sayması gibi bir durum. Hadi emre daha on dokuz yasında da sen mustafa misin nesin koca adamsın cidden tiksinc.

Pınar Boy 6 yıl

Ney tiksinç, bir bireyin kendi partnerinin daha önceden başka biriyle birlikte olmamasını bekleme hakkını savunmak mı tiksinç? Herhangi bir insan, partner seçimi yaparken ölçütlerini kendisi belirler, sen iyi bir insan ararsın, öteki biraz iyi olsun ama tipi de iyi olsun der, öteki cebi boş olmasın der, şunu der bunu der. Asıl tiksinç olan, buna kısıtlama getirecek kadar kendini bir halt sanıp insanları kısıtlamaya çalışan cüretkarlık. Kişi istediği ölçütü koyar, istediği kişiyle partner olur, istemediği kişiyle partner olmaz. Ama "bu tercihinden dolayı" kişiyi hor görmek, aşağılamak, hakaret etmek vb. Şeyler yapmak, işte bu gerçekten tiksinç.

Mustafa Özkaraaslan 6 yıl

Su kizlari engellemeyip uzun bi sure tartistigim icin kendimden utandim ya neyse zararin neresinden donersek kardir

Emre Kurbancı 6 yıl

Bir kadını zarfa benzetmek aşağılamak değil de bir seçim mi yani öyle benzetmenin neyine saygı duyatim ayrıca bakirsen hakkın olabilir ama değilsen yüzsüz ve iğrenç bir insansindir net yani. Saygı duyulacak bir tarafı yok üzgünüm .

Pınar Boy 6 yıl

Gönderideki bahsi geçen kişinin bakir olup olmadığını nereden biliyorsunuz?

Mustafa Özkaraaslan 6 yıl

Ben ona soylemiyorum sadece bakir olmadığı halde bu fikri savunana diyorum .

Pınar Boy 6 yıl

Savunan kişilerin bakir olmadığını nereden biliyorsunuz? İkincisi; kişinin kendince bakşa dayanakları olabilir, "erkek üreme verimi açısından aynı anda birden çok kadınla beraber olabilir ama kadın hamilelik açısından beklemelidir, doğal dürtümüz daha farklı" diyebilir, bu düşünceye yanlış diyebilirsiniz. Ama kişinin bu düşünceyi benimsemesinden ötürü hor görüp düşmanca tavır almak normal koşullarda hakkınız değil. Bu görüş aldatma konusunda erkek ve kadını ayırır, erkeğin aldatma hakkının daha doğala dayandığını savunur. Günümüzdeki toplumda ahlaki değerler, etik değerler tek eşliliği daha erdemli bulur ve insanları eşit kabul etme isteğimizden dolayı iki tarafın da aldatmasını hoş karşılamayız. Ama kişinin böyle bir görüşü varsa, desteklemediğimiz görüşü yüzünden kişiye sövercesine tepki veremeyiz. Eleştirmekle, düşmanlık taslamak aynı şeyler değil. Sizin daha önceki gönderilerden de tavrınızı biliyorum, biraz agresif bir yapınız var, benim kanaatim bu yönde.

Mustafa Özkaraaslan 6 yıl