Kronik gastrit nasıl geçer ve metaplazi için bitkisel tedavi var mı?

Merhaba. Uzun yıllardır gastrit hastasıyım. Uzun süreli mide koruyucu ilaç ile idare ettim. 5 yıl önce endoskopi ve kolonoskopi yaptirmistim, kronik gastrit dışında bir sorun yoktu. 20 gün önce yine endoskopi yaptırdım, gastrit sorununa, mateplazi eklenmiş. Yani midenin mukozasi epeyce bozulmuş. Mide koruyucu ilacı kestiler, baska bir ilaç verdiler. Bununla birlikte kudret nari ve aynı safa çayı içmeye başladım. Midem tamamen taşa dönmüş durumda. Çok ağrım var. Önerilerinizi bekliyorum...

D
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
96
96 CEVAP

Bitkilerden şifa aramanın cehalet olduğunu düşünmüyorum. Burdaki birçok kimsenin de tıbben çözüm bulamadığı için kudret narı gibi mucizevi bitkilere yöneldiğini düşünüyorum. En azından kendi yorumum adına 6 yıl sağlık eğitimi almış biri olarak "cehalet" kelimesini kabul etmiyorum.

A

Evet alternatifleri değerlendirip denemek gerek. Bu yüzden buradaki arkadaşlardan yardım talep ettim. Tabi ki doktor kontrollerime devam ediyorum.

Dilek Bekşen 6 yıl

Alternatif topunu bende onaylıyorum ondan bundan duyduklarımız sağlığımızı tehlikeye sokabilir...! Alyernatif tıpla ilgilenen sertifikası olan doktorlara da gidebilirsiniz...! Her insan vücudu farklı tepkiler verir ve kullandığı ilaçlarla farklı tepkileşime girebilir kullandığımız bitkiler...! Sizlerde cahil değince kızıyorsunuz ve benims. Üçem il olduğum cümleleri anlamıyorsunuz bile...! Ben sağdan soldan duyduğunuz şeyleri kendinize uygulamayın diyorum...! Her işin bir uzmanı var değilmi...! Bilim niye var bir düşünün isterseniz...!!!

Güniz Burak 6 yıl

Tıbbı

Güniz Burak 6 yıl

Yanlış yazdığım kelimeler için özür

Güniz Burak 6 yıl