Legnica ve Nysa şehirleri erasmus için dil öğrenmek için nasıldır?

Arkadaşlar bi yardım edin Erasmus tercihim de benim legnica ve Nysa şehirleri var hangisi benim inglizcem için daha faydalı olur ortam filan ..

H
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
8
8 CEVAP

Legnica ?

E

Evetk. B yanlış yazmisim kafayı sıyırmak üzereyim hiç kimse yardımcı olmuyo şuan tercih yapmam diğer belgeleri hazirlamam lazim yapamadim bi türlu

Halil Gel 5 yıl

Legnica berbat bir yer, pek tavsiye etmem acikcasi. Nysa'da bulunmadim daha once ama soracak olursan mumkunse bu ikis sehir haricinde baska ihtimalleri degerlendir derim.

Ertuğrul Büyükgülen 5 yıl

Başka ihtimalim radom var onada gitme diyo herkes

Halil Gel 5 yıl

Belli basli sehirleri var Polonya'nin: Varsova, Wroclaw, Krakow, Gdansk gibi. Bunlar haricindekiler Turkiye'deki herhangi bir ilce kivaminda. Amacin Ingilizce gelistirmek ise ogrenciye yonelik aktivite odakli bakman gerek. Bu dogrultuda Legnica'yi onermem mumkun degil. Bahsettigim sehirlerden birine gitmeye calis.

Ertuğrul Büyükgülen 5 yıl

Gidemiyorum ki tercih Yok İtalya var dil belgesi istiyo Portekiz var gitme diyolar Macaristan var ne biliyim benm seneye son senem ben sırf İngilizce öğrenmek için gidiyorm yanı bana İngilizcemi geliştirmeye çekse gitmem zten gezmek için gitmiycm yani

Halil Gel 5 yıl