Lgbt'lilerin aşırı eylemleri hakkında ne düşünüyosunuz?

Işte bunu anlamıyorum. Hayatımın hiçbir döneminde homofobik olmadım kimin kimden hoşlandigi, kiminle birliktelik hayali kurduğu beni ilgilendirmez. Ancak lgbti bireylerin zaten dislandigi bir toplumda anlasilamamaktan ve şiddetten şikayet bu bireyler bu şekilde mi kendilerini ifade etmeli?

com-y2xxexorf62s5sj0h3r0.jpg
A
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
84
84 CEVAP

Ne toplummuş arkadaş. Siz topluma kural koyma haddini veriyor olabilirsiniz, BİZ VERMİYORUZ. Kendi topuğunuza sıkıyorsunuz farkında değil misiniz gerçekten? O toplumun koyduğu kurallar artık sadece Lgbti bireyleri kısıtlamıyor, heteroseksüel çiftleri de kısıtlamaya başladı. Vapurda sevgilisini öptü diye bir adam dövüldü, İzmir Metrosunda bir genç kız sevgilisine sarıldı diye sarıklı bir yobaz tarafından görüntülenip ifşa edilmekle tehdit edildi. Zaten sondaki cümlelerin zeka seviyeni ve insanlık kaliteni ortaya gayet de net koymuş birde ben gelmeyeceğim üzerine. Sen bıyığınla çok erkeksin, o ye. Çukurunda boğul, saygılar.

B

Pankart normal bir insanın anlayabileceği en sade şekilde anlattım. Homofobik beyinsizlerin bundan Sonra da popolarından uydurup bizi inciteceğini zannedip edeceği her türlü hakaret bu şekilde pankartlanmaya devam edecek. Zeka seviyenizi ben değerlendirmiyorum siz homofobik ve ironi dolu yorumlarınızla sağır sultana duyuruyorsunuz.

Burak Ünyaylar 5 yıl

İşine gelmez ki bebeğim. Bak her yorumumu okuyup yazdın sadece o pankartı okumadın çünkü aradığın yanıt orada Be tutarsız tutarsızoğulları bari konu burada pankart deme, nasıl bir paranoyaksın senBahsettiğim şeylere tabii ki de karşı çıkarsın ayrıca çünkü kıstırılan senin kuyruğun. Ama bir başkasının kuyruğu kıstırılınca "toplumun koyduğu kurallar"dam dem vurursunuz. Samimiyetsizlikten ölmemenizi diliyorum. Siz topluma sizin hakkınızda kural koymasına müsade edebilirsiniz, lakin biz hayatımıza birilerini karıştıracak kadar ezik değiliz zataliniz gibi

Burak Ünyaylar 5 yıl

AhahahahahAy sizin gibi önemli bir şahsiyet bir kez daha muhataba almış beni, Kıvanç duydum. Hadi YALLAH ARABİSTANAAAAAAA

Burak Ünyaylar 5 yıl

Ay yerim, okumadım ama tamam

Burak Ünyaylar 5 yıl

Tamam

Burak Ünyaylar 5 yıl

Homofobik fobisi var bu grupta. Herkes eşcinselliği normal karşılamak zorunda değil. Kimseye saygısızlık edilmez, o ayrı. Hele "homofobik beyinsiz" demek kimsenin haddine değil. Doğal olan her şey normal değildir. Birçoğu psikolojik ve nevrotik sorunlardan kaynaklanıyor.

Ferhan Arslantürk 5 yıl

Hadi ya. Yahu ne ütopik insanlarsınız. 23 yıldır eşcinsel olan benim, bunun her Türlü zorluğunu yaşayan benim ama benden ve tüm Lgbti'lerden daha çok biliyorsunuz. İşin garip kısmı hiçbir şey bildiğiniz yok. Varsayımlarınız üzerinden kesin yargılara vardığınıza göre sizin psikolojik sorunlarınız olduğuna inanmaya başlayacağım neredeyse ferhan hanım. İğrenç, sokakta gördüğümde suratına bakmayacağım insanların cinsel yönelimimi ağzına doladığı için bir seçim olsa seçimimden vazgeçer hastalık olsa tedavi olurdum. Sırf bu yüzden. Gelelim saygısızlık mevzusuna; Fikirlerine saygı duyup birşeyleri izah etmeye çalıştığım kişi bana yukarıdaki cümleleri kurup saygısızlık ederse öyle minçoya böyle similya deyip bende en az onun kadar saygısızlaşırım,bilginize.

Burak Ünyaylar 5 yıl