Lgbt'lilerin aşırı eylemleri hakkında ne düşünüyosunuz?

Işte bunu anlamıyorum. Hayatımın hiçbir döneminde homofobik olmadım kimin kimden hoşlandigi, kiminle birliktelik hayali kurduğu beni ilgilendirmez. Ancak lgbti bireylerin zaten dislandigi bir toplumda anlasilamamaktan ve şiddetten şikayet bu bireyler bu şekilde mi kendilerini ifade etmeli?

com-y2xxexorf62s5sj0h3r0.jpg
A
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
84
84 CEVAP

İroniden anlamayan cahil tabaka gene zirvalamis... Yukarda yazdim, kisaca gene belirtelim..

Bak kardesim, bu toplumda ltbg lere saldiran iki referans grubu vardir 1- erkeklik kompleksi olanlar ( ilk firsatda bu insanlarlada cok rahat seks yapa bilen veya gizli olarak ayni hislere sahip olanlar) ile islam temelli " lut" safsatasina gore on yargi olusturanlar !

Bu adamlar o yuzden velevki ibneyiz veya bu tarz imalari kullanip en uc noktadan aslinda herseyin basit ve siradanligini anlatir..


Korkmayin ibnelik grip hastaligi gibi degil bulasmaz, siz sadece cocuklara Allah din peygamber diyerek tecavuz eden gavatlari engelleyin, daha cok sevaba girersiniz

K

Sanki çocuklara sürekli Allah din diyenler tecavüz ediyor. Ya da diyelim ki ediyor, islam bunu yasaklayip sert ceza veriyor mu veriyor, peki bu sert cezalarin uygulanmasıni engelleyenler de Müslümanım diyip islamin her şeyine karşı olanlar değiller mi?

Mustafa Iha 6 yıl

Sana engel. Olan kanun mu? 15 temmuzda askere yuruyen guruh, camiden cikip otel yakanlar, alevilere saldiranlar -- kanunmu dinledi?--- birakin cumhuriyete saldirma edebiyatini.. Acik kendinizi bilin

Kamuran Küçükkutlu 6 yıl

Mesela tüm osmanlı'da kolu kesilen 6 kişi vardi. Cezalar caydırıcı olsa bu tür olaylar olmaz. Sen git böylelerini Taksim meydaninda herkesin gözü önünde sallandir, böyle pislik olaylar bu kadar olacak mi gör. (Şu zamanda yine olur ama miktarı kesinlikle düşer.)

Mustafa Iha 6 yıl

İstiklal mahkemelerinde şapka takmadi diye insanlari sallandiranlar çok mu ahlakliydi??

Mustafa Iha 6 yıl

Hahah anladim hadi bye! Senin tarz kisilere zaman ayirmiyorum.. Tarih diye okudugun ve sana anlatilan zirvalarla gelme, hepsini okudum bosver tartisma bitmistir, hayata ayni bakamayan insanlariz ve sizlerin niyeti anlamak degil

Kamuran Küçükkutlu 6 yıl

Laf salatası ancak ilkokul 2. Sınıf okuma anlama etkinliğine katılın

Abuzer Günler 6 yıl

Güle güle. Benim açımdan da sen zaman kaybisin.

Mustafa Iha 6 yıl

Mumkunse uzak durun zaten, size deger vermiyorum, sokakta ve kahvede cok var sizin model algi dusuklugunden

Kamuran Küçükkutlu 6 yıl