Meral Akşener medya tarafından pohpohlanan bir isim mi yoksa bir kurtarıcı mı?

Meral Akşener bize pompalanan bir isim.

Okumuş geçinenler bile bu geyiği yapıyor ya, gerçekten pesss!!!

Kadın bildiğin ırkçı, faşist bir partinin üyesiydi ve şimdi kurtarıcı gibi parlatılıyor.

Bize ne verilirse onu konuşuyoruz, kendi fikrimiz, isimlerimiz, hedeflerimiz yok.

Bu kafa değişmeden bu düzen de değişmeyecek.

U
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
84
84 CEVAP

Aksenerin pompalandigina inanmiyorum. Izlerim siyaseti biraz, kadin bu makama kaziya kaziya geldi. Kac defa mhp de kongre yapilsin diye ugrasti. referandumda hayir icin calisti. Parti kurmadan once herkese danisti. Parlatilmak boyle olmaz. Eger siz buna parlatilmak diyorsaniz emek hirsizi ve gizli akplisiniz. Benim tek istegim aksener ve ekibi kilicdaroglu ve ekibi ve hdpnin kendi cikarini degil kürt halkinin cikarini savunan uyeleriyle beraber kurucu bir meclis olusturmasidir. Boylece yeni bir anayasa hazirlanir, devletlestirmeler yapilir, liyakat saglanir ve yeniden secimlere gidilir.

A

Sonra gücü ele geçirince ne kadar akpli varsa yargılasalar offf

Ali Altındaş 6 yıl

Cogu kacacak zaten. Isimleri siyaset kara listesine alinmali ve bir daha asla siyaset yapamalilar yargilanip aklanmadiklari surece. Minareyi calan kilifini coktan hazirlamistir.

Alev Sarman 6 yıl

Valla sen vicdanlıymışsın.. Ben hepsini asarım, oy veren kitleyi dd vatandaşlıktan çıkarırım %80 oranıbda..

Ali Altındaş 6 yıl

Bu arkadaşların yaşı tutmadığından parlatılmak nasıl olur bilmiyorlar, bu gözler Recep Tayyib Erdoğan’ın nasıl parlatıldığını gördü, aydın Doğan’ın sağ kolu olan Ertuğrul Özkök’ün 3 ay televizyonlarda Erdoğan propagandası yaptığına şahit oldum, Sakıp Sabancı’nın 2002 seçimlerinden 1 ay önce basının karşısına geçip “bize genç dinamik daha önce hiç denenmemiş bir lider lazım” dediğine şahit oldum adam sadece Erdoğan’ın ismini söylemedi, Erdoğan 2002 seçimlerinden önce defalarca amerikaya gidip yahudi lobileri ile görüşüp hicazet aldı türk medyası ve tüsiad Erdoğan için çalıştı Meral Akşener’i hiç bir tv kanalında gören var mı?

Samet Hamit 6 yıl

Fransa'da da Macron oyle

Alev Sarman 6 yıl

Ya bunlar yetmez ama evetci tayfa, Akp nin kol değneği stepnesi en büyük kurtarıcısı hatta bugünlere gelmesini sağlayan tipler. Sorsan çok solcu. Tayyip koyun gibi güdüyor bunları.

Hürol Burnaz 6 yıl