Mide yanması, mide şişliği, mide asiti ve gastrit gibi rahatsızlıklara en etkili yöntem su içmektir

"Mide yanması, mide şisliği, mide asidinin fazlalığı ve eksikliği, gastrit gibi sorunları olanlar .... Su, su, su ..... Yanma mı var, bir bardak su..... Hafifden yine var, yine hemen su için. Sorun çözülecektir."

İ
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
19
19 CEVAP

SU ONUSUNU ELE ALALIM.
Bildiginiz gibi pet siselerin yapisinda bulunan kanserojen bir kimyasal madde, isindiginda suya geciyor. Bu bilinen bir gercek. Saglik bakanligi sularin sicakda kalmasini yasakladi.
Ama uygulama yok.
Ben bulundugum bolgede yazin 35 derece sicaginda marketletin ve toptancilarinn onunde alsama kadar 35 derecede bekleye sular gordum. Bu marketlerin tamamini alo 184 e sikayet ettim.
Onlar gelmisler kabahatler kanunun gore ceza kesmisler. 275 t
Hemen odersen % 25 indirim.
Ne anladik biz bu isten. Tabii parsyi vermisler. Ama sularin sicakda kalmasina devam. Tekrar sikayet ettim. Tekrar ayni cezayi kesmisler.
Vallahide billahide Iki senedir ugrasiyorum.. Sulari serin biyere cektiremedim. Hele bi yeri 12 kez sikayet ettim. Bimere yazi yadim.
Degisen hicbirsey yok.
En son saglik mudurlugunden aradilar. Soyle dediler"devamli sikayet edip durmayin, bizi ugrastirmayin. Begenmiyorsaniz almayin o marketun suyunu "dediler Bense tabii sinirlendim. Bastim fircayi. Tak telefonu kapattilar.. BILMEM ANLATABILDIM MI.
DURUM BU ARKADASLAR.

A

Sulari sikayet ettigim icin nerdeyse ben suclu olacagim. Allahtan cep telefonu ile resmini cektim sicakdaki sular. Eger elimde resim olmasa ben suclu oluyorum resmen. Bide bana diyorki telefondaki gorevli: Bu mahalleden senden baska sikayet eden yok. Otur oturdugun yerde. Ayrica denetleme gorevlileri gelmeden evvel haber ediyorlsr. Market ce toptancilarda sulari o gun iceri serin biyere aliyorlar. Insanlar duyarsiz. Biz toplum olarak duyarsiz ve bananeci bir milletiz. Bu boyle devam ederse Daha coook Kanserojen yuklu sulari icecegiz. O kadar millet marketin onunden geciyor benden baska kimse sikayet etmemis sicakda birakilan sulari..

Aziz Hergul 6 yıl