Militarizm için ne düşünüyorsunuz? çocuklar militarist mi yetişmeli?

Militarizm hakkında ne düşünüyorsunuz. Bana kalsa her çocuğu ilkokuldan sonra her yaz tatilinde askeri kamplara yollar eğitim verdiririm. Böylece çocuklarımız gereksiz zaman israfı, disiplinsizlik ve karşı cinse fazla bağlılık hallerinden kurtulacağına inanıyorum. Sizin bu konuyla ilgili düşünceniz nedir?

com-vq5os3xwzao7iqmv08iq.jpg
E
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
51
51 CEVAP

Yaz tatili konusuna gelecek olursak tamamen mantıksız bir önerme çünkü 15-7 yaş aralığı aileden ayrılmayı geçtim zararlıdır stres e girerler ve stres 15-7 yaş aralığındaki bir çocuk için hiç ve hiç istemeyeceğiniz bir şeydir emin olun.

M

Askeri liseler?

Emre Ateme 6 yıl

Zaten bahsettiğim olayın içindedir bu durum bir çocuk yatılı olarak bir okulda kalıyor olabilir, zaten 8 ay boyunca ailesinden uzak kalıyor 3 ay da başka bir yere gitmesi mantıksızdır.

Mert Kethüda 6 yıl

Mert Kethüda iyide ben lisede gayet annemin yanındaydım. Benim fikrim sivil liseler için.

Emre Ateme 6 yıl

Tamam da yaz tatili adı üstünde yaz tatilidr mevsim gereği insanlar rahatlama ve dinlenme ihtiyacı duyar ayrıca sıcak mevsimlerde insanların çalışması veya bir şey ile ilgilenmesi daha zordur.

Mert Kethüda 6 yıl

Mert Kethüda ben şuan çalışıyorum kimse öyle demiyor maşallah.

Emre Ateme 6 yıl

Tamam öğrenci olarak cevap vereyim o zaman... Ya saçma saçma ne konuşuyon zaten 9 ay boyunca oydu buydu bunalıp sıkılarak geçiyor 3 aylık yaz tatilinde zaten anca rahatlıyor insan sürekli sistem düzen altında olmaktan gına gelir bir süre sonra, onu da geçtim toplu yaşamaktan rahatsız oluyorum zaten devlet istedi diye elin davarı ile 3 ay beraber kalmak zorunda değilim devletin bırak askeri kampı daha devlet yurduna bile adam gibi destek vermiyor da kalitesiz bi kampta üç ay boyunca hayatta kalmaya çalışamam.

Mert Kethüda 6 yıl