Militarizm için ne düşünüyorsunuz? çocuklar militarist mi yetişmeli?

Militarizm hakkında ne düşünüyorsunuz. Bana kalsa her çocuğu ilkokuldan sonra her yaz tatilinde askeri kamplara yollar eğitim verdiririm. Böylece çocuklarımız gereksiz zaman israfı, disiplinsizlik ve karşı cinse fazla bağlılık hallerinden kurtulacağına inanıyorum. Sizin bu konuyla ilgili düşünceniz nedir?

com-vq5os3xwzao7iqmv08iq.jpg
E
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
51
51 CEVAP

https://youtu.be/Oy3uhtzBbvM. Benim gibi mazlumun sözüne bakmadınız belki Celal hocanın sözlerine bakarsınız. Hepiniz entellektüel geçinen millete çomar diyen "humanist" gençlersiniz. Askere giden çocuk put olurmuş, askerlik kötüymüş, çocuklara bu yapılırmıymış, yazıkmış, günahmış. Türkiyede bir çok komünist arkadaşım bile bana Türkiyenin en demokratik anayasasının darbe sonrası gelen 68 anayasası olduğunu söylemiştir. Asker ruhsuz ya ondan yapmıştır. Çocuklarınız askeriyede alacağı bir havacılık eğitimi sırasında put olacağını düşünen kardeşler bir oyun karşısında put gibi 3 gün oyun başından kalkmayan çocukların özgürlüğe sahip olduğunu söylüyor. Şimdiki gençler ne etiket ne adap bilirken insan. Büyüğüne saygıyı öğrenince disiplin sahibi olunca robot oluyor öylemi. Siz çocuk düzgün not alamadığında öğretmeni döven velilere benziyorsunuz.

E

Valla aslında kimse karşı değildir fakat şöyle bir durum var bizim ülkede bunu yapabilecek hassasiyette bir sistem yok hassasiyet olmadan da bu sistemi yapmanın bir manası yok problem orada bence.

Mert Kethüda 5 yıl

Mert Kethüda o konuda haklı olabilirsin. Çözülmeyecek bir sorun olmadığını düşünüyorum.

Emre Ateme 5 yıl

Celal şengör 12 eylülü de destekliyor zaten. Unvanı vasfı yeterliliği ne olursa olsun herkesin düşünceleri sorgulamaya açıktır ve herkes yanılabilir

Onur Ftoo 5 yıl