Mobbing durumunda ne yapmalıyım, hangi mercilere başvurulmalım?

İyi günler çalıştığım iş yerinde ağır şekilde mobbinge maruz kalıyoruz tazminatımizi vermeden bizi istifa ettirmenin peşindeler yardımcı olabilecek destek verebilecek kimsemiz var mı ?

E
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
8
8 CEVAP

Mobing uugulamasının tespiti zordur. Bir yolu var devlet hastanesinden uzman bir psıkolog desteği alıp duzenli bir iki seansına gittiğinizde ve psikologta işyerindeki mobingin sizdeki tespıtlerini raporlaştırırsa işçi mahkemelerinde tazminatı kolaylıkla alabilirsiniz. Çünkü iş ortamında hiçbir çalışan patrona karşı beyan veremez sen bence en saglamı bu şekilde hareket etmen birkaç arkadaşında varsa bu sizin için daha avantaj.

B

Ayni seyi bende dusundum Psikoloktan randevu aldım 24 kasım a sıkıntılı bi süreç bizi bekliyor

Emre Kızılgöl 6 yıl

Türkiyede adaletin en iyi işlediği yer işci mahkemeleri kazanma oranı acık fark yüzdesiyle işçi lehine sadece sabret yeter kardeşim.

Balan Içten 6 yıl

İnşallah bakalım ya 3 aydır cekiyorum dayanacak gücüm kalmadı artık allah büyük

Emre Kızılgöl 6 yıl

Birde bu işvereni mobing uygulayan işveren konumuna soktunmu yani fişledinmi bundan sonrası sıkıysa mobing uygulasın genelikle mobing uyguladığı tespıt edilen ve buna meyilli işverenleri sadece şikayet etmek yeterli oluyor ama işte fişlenmesi lazım uğraştıgın davada ve yolda bu kulağına kupe olsun ki azmin artsın. Bu gibi emek düşmanı insanlara meydanı bırakmamak gerekir.

Balan Içten 6 yıl

Direne direne kazanacağız

Emre Kızılgöl 6 yıl

peki illa devlet hastanesi mi olmasi gerekiyor?

Gizem Seyran 6 yıl

özel hastaneler geçerli olmuyor

Emre Kızılgöl 6 yıl