Mobbing durumunda ne yapmalıyım, hangi mercilere başvurulmalım?

İyi günler çalıştığım iş yerinde ağır şekilde mobbinge maruz kalıyoruz tazminatımizi vermeden bizi istifa ettirmenin peşindeler yardımcı olabilecek destek verebilecek kimsemiz var mı ?

E
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
8
8 CEVAP

işyerinde herhangi bir usulsüzlük varsa onlarıda not alın kenara, zaten mobbingi belirleyip dava açmaya kalkarsaniz, avukat dava açmadan önce bir sürü soru soracak. Varsa usulsüz bir durum eklerseniz iyi olur.

A

Niye çalışırken iyi ve sessiz kalıyorsun usulsuzluklere sonra işten çıkınca koz olarak kullanmak çok mu şerefli bir hareket? Çalışırken karşı çıkmak veya orada hiç çalışmamak varken...

Sinan Tankut 6 yıl

Arkadaş mobbing üzerinden konuya girdiği için öyle dedim ilave olarak onlarda eklenirse iyi olur diye söyledim. Ayrıca usulsüzlüklere mecburen katlandigimiz bazı zamanlarda oldu o duruma düşmeden anlayamayabilirsin. Ha ayrıca usulsüzlük karşısındaki tutumu herkesin tamamen kendi kararıdır, bunun şerefli veya şerefsiz bir hareket olup olmadığını yargılayacak kişi sen değilsin, kurduğun cümlelere dikkat et. Aynı görüşte değilsek bile mevzuya burnunu sokmazsın olur biter, ben sana gel bu mevzuya yorum yap demedim sonucta.

Alper Fnd 6 yıl

Yorum yapma da demedin Neyse kafan güzelmiş güle güle kullan.

Sinan Tankut 6 yıl

Sizde..

Alper Fnd 6 yıl