Muska gizlenmiş hediyelere karşı dikkatli olun!

kizlar soru sormayacagim ama dikkat edin istedim. Yegenimin mevlidinde getirilen hediyenin icinden muska cikti. İki tane ayni elbiseden alip kesmis ayi motiflerini birbirine dikmis icine de muska koymus. Tesadufen bulduk muskayi. Kalabalik oldugu icin kimin getirdiginide ogrenemedik. Dikkat edin. !!!!

— sinir olmuş hissediyor.
N
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
62
62 CEVAP

Benim kaynana bana anneme babama kardeşlerime sürekli büyü yaptırıyor. Biz bozuyoruz. Bidaha yaptırıyor. Kendi oğluna bile yaptırıyor Muska ile dolaşıyor. Oğlu.
Oğluna bana büyü yapmak için sacimi kestirmis. Bi uyandım sabah saçımin yarısı gitmiş. Deli kocam da önden kesmiş ben uyurken farkettim Allahtan ekrem Baba hocamiza sordum büyü yapıyorlar kaynana dedi. Noldu iyi oldu şimdi 25 günlük bebekle 2 Şubat 2016 da boşandık.! Bütün kıyafet lerimde büyü bulduk. Yorgan ipligiyle patdesulerime
Dikiş atmış. İç çamaşırlarima yapmış. Herseyimi attık çöpe. Ve hala uzaktan bana ve aileme yapıyormus. ozellikle de e bana dedi hocamiz bol bol bol oku ibadetlerini yap dedi.

H

Kaynana ma vermek için büyü yapsın diye. Lohusaykwnde kesmeye çalıştı başımda uyanmassydim.

Hatice Karataş 5 yıl

Bilmiyorum ki ney hala uğraşıyor.. Abimin evliliği yikilsin diye yapıyo bana yapıyo Allah inşallah ters çevirir yaptığı büyüyu

Hatice Karataş 5 yıl