Nasıl bir dövme makinesi almalıyım? dövme yapmaya yeni başlayacağım

Merhaba arkadaşlar. Dövme yapmaya başlayacağım ancak nereden ve nasıl bir makina almalıyım bilemiyorum. Set halind satılanlar var ama ne derece kalitelidir onu da bilmiyorum. Bu konuda bilgisi olanlar bana yardımcı olabilir mi? Sevgiler

com-hacdlpiopoe9glil56dp.jpg
Ç
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
8
8 CEVAP

valla bu konuda yardımcı olabilirim ancak birebirde tanışıp el yeteneini bildiğim biri olmadığından sanki bazı söylediklerim caydırıyormuş veya moral bozuyormuş gibi gelebilir. Kardeşim 7 yıldır dövme yapıyor. Önemli kişilerle çalıştı. Ben de her safhasında yanındayım.

tavsiym birinin yanında çırak olarak başlaman. Çünkü makine kullanımı sadece iyi çizdim kötü çizdimden öte bir şey. Çok iyi ayarlanmış bir makineyle kötü çizebileceğin gibi çok kötü ayarlanmış veya ayarlanmamış bir makineyle iyi çizebilecekken batırabilirsin. Yalnız dikkatini çekerim iyi bir makine demiyorum iyi ayarlanmış bir makine diyorum.

bence birilerini yanında izleyerek başla. Ne bilim çay doldur teransfer çıkar yapıştır vs. İşin işleyişini iyice kavradığın vakte iyi bir makine bulman konusunda yardımcı olabilirim. Yurtdışından iyi bir firma yakın zamanda Türkiyede üretime başlayacak diye açıklayayım olayı uzun uzadıya anlatmaktansa.

A

Çok açıklayıcı oldu teşekkür ederim. Mesleğim gereği zaten çizimden yana bir sıkıntım yok fakat söylediğiniz gibi makineyi bilmek önemli. Eğer bulabilirsem bu işin nasıl işlediğini görmek üzere birinin yanında çıraklık yapabilirim tabi. Makine konusunda ise gerçekten kafam karışık, almışken iyi birşey alayım diyorum çünkü yapacağım çalışmalar da benim sanatım olacak. İyi iş çıkarmak önemli.

Çiğdem Kımrızgil 6 yıl

şimdi dövdürüyoz mu dövdürmüyoz mu anlamadım ben dövdüreceksek nerde dövdürüyoz?

Mustafa Afşin 6 yıl