Öksürüğe ne iyi gelir evde yapılabilecek şeyler?

merhaba.. Oğlumu bir kaç farklı doktora götürdüm ilaç kullanırken iyi ilaçlar bittikten çok kısa süre sonra tekrar başa dönüyor malesef öksürüğü kökünden çözemiyoruz en son bronşit tanısı konmuştu. Sizden ricam ÖKSÜRÜĞÜNÜ hafifletebileceğim evde uygulanabilir bir çözüm öneriniz varmı tekrar doktora götürmeden bir iki gün denemek istiyorum bebeğim 7 aylık

E
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
91
91 CEVAP

Kızımda 4yaşında kreşe başlayınca öksürük problemi ortaya çıktı ilaçlarla geçiyor hemen tekrar başlıyordu. Çocuk doktorumuz pamuk akletlerin üzerinde kalmasının öksürüğü tetiklediğini kreşe giderken yün aklet giydirmemi önerdi öksürük sorunumuz bu şekilde bitti şimdi büyüdü ama kışın yün aklet giydiriyorum özellikle beden eğitimi dersi olduğunda.

R

ilginiz için teşekkür ederim alerji durumuna baktıracağım

Elif Toksöz 6 yıl

Biz de 2 yaşından beri giyiyoruz zatürre geçirip 15 gün hastanede yatmıştı yün atlet her kış bütün aile giyer

Nuray Cora 6 yıl

Neden yün atlet? Yün atlet ile terlemiyor mu çocuk? Merak ettim. Çünkü ben de fark ettim kızım hasta olduğunda pamuklu atletlerini ne kadar çok değiştirirsem gün içinde o kadar çabuk geçiyor özellikle öksürük.

Çağla Açılan 6 yıl

Yün aklet giydirip terlediğinde elinle kontrol ettiğinde vücudu ve aklet kuru ve sıcak oluyor. Ama pamukluda terleyince kontrol edince aklet ıslak ve vücudu soğuk oluyor.

Reyhan Cingözoglu 6 yıl

Reyhan Cingözoglu Anladimm tesekkür ederim bu bilgi icin peki kasindiriyor mu?

Çağla Açılan 6 yıl

Siz hangisinden aliyorsunuz?

Çağla Açılan 6 yıl

Rica ederim. İlk başlarda kaşınırıyordu kızımın severek giydiğini söyleyemem ama alıştı bu yazda arkadaşım danimarkadan kaşındırmayan bir yün atlet buldu onlardan getirdi sağolsun.

Reyhan Cingözoglu 6 yıl

Türkiyede pek çok çamaşır mağazasında olan yün atletlerden olması kafi

Reyhan Cingözoglu 6 yıl

Danimarkadan gelen marka burda yok joha idi markası.

Reyhan Cingözoglu 6 yıl

Reyhan Cingözoglu Tesekkür ederim. Internetten bir bakayim. Kizim krese baslayacak, o yüzden ben de cok terledigi ve sirti hep su icinde kaldigi icin sizi soru yagmuruna tuttum. Sagolun!

Çağla Açılan 6 yıl

Rica ederim bizde aynı şeyleri yaşadık kızım kreşe başlayana kadar hiç sıkıntı yaşamamıştık haftalarca süren öksürük sorunu beni çok üzüyordu bir yıla yakın öksürük ilacı, astım hastalarında kullanılan çiğneme tableti, antibiyotik, alerji ilacı kullandık sonra farklı ortamlarda farklı insanların sıkıntılarına çözüm bulmuş bir doktora bir kez gittik 5 yaşındayken şimdi 8 buçuk yaşında tabi ortalama bir çocuk gibi hastalandığı oluyor ama öksürük sorunumuz bitti.

Reyhan Cingözoglu 6 yıl

Reyhan Cingözoglu Evet bizim de en büyük sorunumuz hasta olursa öksürük, bu kis hic olmadi dedigim gibi sürekli atlet degistirdigim icin, ama öncesinde kisin öksürük bitmiyordu. Kreste kimse onun atleti ile ilgilenmeyecek bu durum beni ürkütüyordu o yüzden. Dediginiz yabanci markayi buldum internette. Yün ve ipek karisimi atletleri var, sanirim onlardandi kullandiginiz. Kizim cok hassas normal yünü giymez büyük ihtimal corap bile zor giyiyor. Onu deneyecegim.

Çağla Açılan 6 yıl

O ipek yün karışımlarını bu sene kullanıcaz nasipse kaşına kaşına itiraz etsede giydi yavrum öksürüğün biticek diye diye ikna ettik.

Reyhan Cingözoglu 6 yıl

Bizimki daha 3 yasinda Pek anlamiyor aciklamalardan, bakalim denicem. Tekrar tesekkür ederim

Çağla Açılan 6 yıl

Rica ederim

Reyhan Cingözoglu 6 yıl