Öksürüğe ne iyi gelir evde yapılabilecek şeyler?

merhaba.. Oğlumu bir kaç farklı doktora götürdüm ilaç kullanırken iyi ilaçlar bittikten çok kısa süre sonra tekrar başa dönüyor malesef öksürüğü kökünden çözemiyoruz en son bronşit tanısı konmuştu. Sizden ricam ÖKSÜRÜĞÜNÜ hafifletebileceğim evde uygulanabilir bir çözüm öneriniz varmı tekrar doktora götürmeden bir iki gün denemek istiyorum bebeğim 7 aylık

E
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
91
91 CEVAP

Aynı benzer durum kızımdada vardı alerjik astım teşhisi kondu. Alerjik duruma baktirmanizi tavsiye ederim. Geçmiş olsun.

E

çok teşekkür ederim en kısa zamanda baktıracağım

Elif Toksöz 6 yıl

Biz kimyasal deterjanlardan vazgeçerek yeni nesil bitkisel organik temizlik ürünleri kullanmaya başladık. Ancak böyle yenebildik bu hastalığı. Alerjik durumla karşılaşırsanız aklınızda olsun. Saygılar.

Ersin Nermin 6 yıl

Ersin Nermin hangi urunler mesela

Muberra Urganci 6 yıl

Doktorumuzun uyguladığı tedavi doğru olduğu halde birkaç yıl sonuç alamadık. Bu arada birçok şey denedik. Meselâ elektirikli süpürgeyi değiştirdik evdeki halı kilim örtü ne varsa kaldırdık hayvanları uzaklastirdik ama sonuç alamadık. Sonra bir yerde kimyasal deterjanların özelliklede bulaşık deterjanlarının alerjiye sebebiyet verdiğini okuduk. Araştırdıktan sonra Ersağ yeni nesil temizlik ürünleriyle tanıştık. Yaklaşık bir yıl içinde cocugumuzda alerjik hiç belirti kalmadı. Şu anda 10 yıldır bu ürünleri kullanmaya devam ediyoruz. Çocuğumuz 18 yaşına geldi ve bir daha hiç alerji durumu oluşmadı. Saygılar Ersağ ürünleri hakkında yardımcı olabilirim.

Ersin Nermin 6 yıl