Öldükten sonra bize ne olacak?

Öldükten sonra bize ne olacak?

Z
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
54
54 CEVAP

HADİ SİZE ÖLÜMÜ YAŞATAYIM..

İnsan öldüğünde beyin hücreleri ve bilinçaltı organizmaları yaklaşık 45 gün daha yaşamaya devam eder. Ölümden dönen hastaların beyAZ BİR IŞIK GÖRDÜM hikayesi buna dayanır. Yani bugün ölseniz bile bilinçaltı ve beynin içindeki mikroorganizmalar ortalama 1.5 ay daha yaşamaya devam edecek.
Kısacası, hayatınızın hatıra deposu olan bu küçük mikroorganizmalar tamamen ölene kadar mezarda bile olsanız rüya görebilecek ( bazı görüntü ve nesneler içinde sonsuz bir boşlukta bazı şeylerin hissini hissettiğinizi hissedeceksiniz )
sanki teninize değen bir yatak hissi. Güneşe bakma hissi, soğuk bir suya girme hissi, tuhaf harf ve rakamların beyin içindeki görüntüleri, bir takım renklerin sarmal yumağı içinde bu görüntüler sonsuz bir sarmal içinde dönüp duracak. beyniniz size bir canlı olduğunuzu ve bu görüntülerden bir ORTAM - AN oluşturup uyanma ve yaşama isteği verecek ve karmakarışık trilyonlarca renk ışık ve saçma nesnelerin arasında çıkış arayacaksınız ama Malesef asla uyanamayacaksınız...
En sonunda o görüntülerde kaybolacak ve Zihin tamamen söndüğünde MEKAN VE ZAMANDAN soyutlanıp Yok olmuş olacaksınız.

Aynı hissi aşırı dozda Bonzai- Jamaika JW18 veyahut LSD kullandığınızda 4 ila 8 dakika arasında yaşayıp deneyimlemeniz mümkündür.
Karanlıkta ve tamamen yalnızken beyin aynı ölüm algısını beyin içinde size yaşatır buna ise
Dead Trip ( Ölüm Tribi ) denir

SAYGILAR

M

Güzel metin ancak özendirme olmaması açısından ''Aynı hissi aşırı dozda Bonzai- Jamaika JW18 veyahut LSD kullandığınızda 4 ila 8 dakika arasında yaşayıp deneyimlemeniz mümkündür. '' Bu satırı çıkarsak daha makbule geçer

Zehra Beğendik 6 yıl

Özendim.

Fatih Ekercan 6 yıl

Niye çıkarsın? Özenenin problemi.

Kadir Yavilioğlu 6 yıl

Ölmeden tribe girdim sağol ya

Neslihan Nilden 6 yıl