Ölümlü trafik kazasında mahkemenin vermiş olduğu karar yargıtayca bozulur mu?

Ölümlü trafik kazası hakkında bilgi almak istiyorum yardımcı olabilirmisiniz..

2016 5 ayında trafik kazası geçirdim yayaya çarptım vefat etti. Ceza davası bitti 3 yıl 6 ay gün verdi iyi hal ve sabıkasız oluştan 2yıla düşürdü paraya çevirdi 20 taksit yaptı ehliyete el koydu 9 ay. Karşı taraf yargıtaya gitti şu an arşivde beklemede. Aileyle görüşmek istememize rağmen avukat kabul ettirmiyor.

Sorum: Kararın bozulup bozulmayacağı
Bu arada tazminat davası başladı 300 bin tl istiyorlar ne kadar tazminat çıkar tazminata neler etki eder şimdiden teşekkürler

S
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
9
9 CEVAP

Hakime durumla ilgili bütün bilgileri aktarın ödeme gücünüzün neler olduğunu yaşadığınız pişmanlığı telefi edebilmek için gereken herşeyi kazanın normal bir kullanım sırasında meydana geldiğini ödeme gücünüzün ne olduğunu eminim daha uygun bir rakam çıkacaktır mesele şu dava size değilde sigorta şirketinize açılrsa davaya müdahil olarak derhal katılma talep edip haklarınızı orada savunmalısınız zira sigorta avukatı sizin kadar duruma hakim olamayabilir siz gereken bütün savunmayı yapıp pişmanlığınızı dile getirin ve gelirinizin ne olduğunu söyleyin mahkemeye ona göre bi taksitlendirme yaptırmaya çalışın kural olarak manevi tazminat davaları tek seferde ödeniyor ama en kötü durumda ne olur derseniz maaşınızın 1/4 oranında her ay el konulur eviniz yok arabanıza haciz gelir ama bunlar en son ve en kötü senaryo tabi siz iletişime geçmeye çalışın eğer buna ilk başta olumlu yaklaşıldıysa zira en kötü sulh en iyi davadan iyidir.

H