Onur yürüyüşleri desteklenmeli midir?

onur yürüyüşleri desteklenmeli midir, desteklenmemeli midir? Destekliyorsanız neden destekliyorsunuz, desteklemiyorsanız neden desteklemiyorsunuz?

com-oek3wj1u3sd43lurnl9t.jpg
O
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
72
72 CEVAP

Herkesin cinsel yönelimine saygı duyalım ozaman. Biriside 13_14 yaşındaki kızlara nikah kıysın buda benim tercihim desin onada saygı duyalım. Bu ne abi ipini koparan saygı bekliyor yüksek perdeden eylem yapıyor. Milletin çükünün eylemine birde destek mi verecem.

M

İkisi aynı durum değil ki, birinde iki tarafın da rızası var ötekinde rıza verecek bilinçte olmayan bir çocuk var.

Ahmet Dnçr 6 yıl

Aynı olan durum bizi ilgilendirmemesi. Ailesi belki izin verecek ne diyebilirsin ozaman. Hem adama demezler mi ben en azından karşı cinsle evleniyorum yada ilişkiye giriyorum ya siz ne yapıyorsunuz erkek erkeğe ilişkiye giriyorsunuz benim durumumdan daha mı ahlaklı bu olanlar. Böyle derse ne cevap vermeyi düşünüyorsun? Her iki tarafın rızası olan durum doğrudur diye bir kaidede yok ayrıca. İyi bende birini bulayım kafa kafaya verip rızası var diye istediğimiz şeyi yapalım. Sadece kendi tercihlerimizi doğru kabul edersek kaos çıkar dileyen dilediği şeyi yapmaya kalkar. Eşcinselse eşcinsel beni ilgilendirmez ama her sene ortalığı velveleye vermesinler.

Metin Saran 6 yıl

İki tarafın da rızası varsa ve etraftaki kişilere zarar vermiyorlarsa istediklerini yapabilirler, sen de birini bulup kafa kafaya vererek ilişki de yaşayabilirsin, deve idrarı da içebilirsin ya da tekme tokat kavga da edebilirsin, eğer anlaşma varsa diğer insanları ilgilendirmez. Bu kişiler de cinsel yönelimleri sonucu kendi cinslerinden hoşlanıyor ve kendi kendilerine hayat yaşıyorlar, bize dışarıdan bakınca garip gelebilir, muhtemelen biz de onlara garip geliyoruzdur.

Ahmet Dnçr 6 yıl

Zarar sadece fiziksel bir eylem değildir. İki tarafın rızası olayı beni açıkçası tatmin etmiyor. Seni belki edebilir. Peki şu soruya samimice cevap ver ailenden birinin kardeşinin yada doğmamış çocuğunun eşcinsel olmasını mı yeğlersin yoksa heteroseksüel olmasını mı? Muhtemelen onlarda karşılıklı bir rıza ilişkisi kuracaklar zaten kimse zorla ilişki kurmuyor. Soruya cevabın heteroseksüel ise neden bu eylemi destekliyorsun? Onlar kendilerini düşünürken sen neden kendi ailene yada yakınlarına tasvip etmediğin bir şeyi başkaları için destekliyorsun? Ozaman başka partiye oy ver nasılsa o partininde destekçileri var saygı duy. Yada ne bileyim sana ait olmayan herşeye destek ol başka takımın maçlarına gitv. S. Bence bu saçmalık.

Metin Saran 6 yıl

Eğer Norveç, Kanada gibi bir ülkede yaşıyor olsam önemli değil derdim ancak Türkiye koşullarında eşcinsel bir çocuğum olmasını istemem, güvenliği ve sosyal hayatı risk altında olur. Eğer özgür ve saygı düzeyinin yüksek olduğu bir ülkede olsam bu soruya rahatlıkla sağlıklı olsun cevabı veririm, çocuğumun cinsel yönelimi tek başına önemli değil, yeter ki güvenliğini riske atacak bir toplumda yaşıyor olmasın.

Ahmet Dnçr 6 yıl

Zaten mevzuda bu ülke daha karşı cinsle ilişkiyi yada flörtü sindirebilmiş değil birde eşcinselliği dayatmaya kalkarsak kesin şeriatı getirirler. Yoksa banane isteyen istediğini yapsın. Ama nabza göre şerbet vermek gerekir. Bazı şeyler için zaman gerek. Dünya birgünde yuvarlak olmadı eskiden düzdü.

Metin Saran 6 yıl