Paletlerle yatak yaparken hangi işlemlerden geçirmek gerekir?

Arkadaşlar Merhaba,
Daha önce aranızda paletler ile yatak yapan oldu mu? Bu paletleri kullanmadan önce herhangi bir işlemden geçirdiniz mi? Belli bir süre sonra bakteri oluşumu yaşanıyor mu? Ve elinizde bir örneği varsa fotoğrafını atabilir misiniz?

com-3k32k7r5n9sxpprstz70.jpg
M
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
21
21 CEVAP

Bi arkadaşım yapmıştı aynısından.
Bir mobilyacı olarak tavsiyem güzelce zımparalaman ve vernik atman olacak. Zımpara için fazla uğraşmana gerek yok ne kalın ne ince orta yollu bi zımpara işini görür. Ama vernik atmayı ihmal etme.

V

zımparayı bende kesinlikle yapmayı planlıyorum. Ama hem zımpara hemde vernik için paletleri birbirinden nasıl ayıracağım? Gördüğüm paletlerin çoğu çıkmayan bir çivi kullanılarak birleştirilmiş.

Musa Ytş 5 yıl

Görünen yüzeylerini yapman yeterli olacaktır. Zımpara yap.m.dığın yerlere verniği iki kat vurursan problem olmaz

Volkan Sarıalioğlu 5 yıl

Ustadım siz bilirsiniz o zaman. Palet kullanırken yapıldığı ağacın bir önemi var mı? Yani genelde çam kullanıyorlarmış ama Euro Palet diye ithal gelen paletler de varmış. Hangisini kullanmak daha iyi olur?

Musa Ytş 5 yıl

Paletlerin çam olanı da var gürgen olanı da kavak olanı da. Ama genelde gürgen veya çam olur. İthal palet gelmez sadece yurt dışından gelen malzemelerin altından çıkan paletler olur. Maliyeti düşük çünkü o yüzden ithal olacağını sanmıyorum

Volkan Sarıalioğlu 5 yıl

Euro palet diye satılıyor evet tanesi 25 miydi neydi yanlış hatırlamıyorsam. sırf bu mobilya yap.m. için kullanılsın diye satılıyormuş

Tuba Çalang 5 yıl