Pedofili nasıl bir hastalıktır? neden insanlar Pedofili olur?

Pedofili olanlar hakkında neler düşünüyorsunuz??sizce nasıl bir hastalık ve neden bu hastalığa düşüyor bu insanlar.

H
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
21
21 CEVAP

Bahsettiginiz konu akli basinda insanlar icin nekadar siradisi igrenc bir durumsa,vakti zamaninda hitlerin fikri ve uygulamalarida bir okadar siradisidir.hitler uygulamalarini yine kendisine yandas binlerce askerle beraber uygulamistir.peki ya o askerler ve hitlerde hastamiydi sizce???hayir bilim insanda meydana gelen bu tip hallere hastalik diyebiliyor.halbuki olayin özeti şudur; Şeytanın utanma,acima,merhamet,ayip,gunah ve bunlara benzer nice insancil kavramları yoktur.yani bize göre uçuk derecede ayiplayabilecegimiz düşünce yada davranışları şeytan çok rahat bir şekilde insana(hata yapmaya elverişli nefise) hoş gösterebiliyor. Amacı zaten insanları sapkinliğa düşürmek olduğu için aklımıza gelebilecek yada gelmeyecek hertürlü ibnelik onun repertuarinda mevcut.bu sebepledirki insan herdaim ALLAH'I zikretmeli.sureklide kovulmuş şeytanın şerrinden ALLAH'A sığınmalı.unutmayin insan aciz ve pek çok konudan noksan yaratılmıştır. Bu nedenle şeytanla bir başına başa çıkabilmesi mümkün değildir. Saygılar. .

O

Çok haklısınız teşekkürler güzel yorumunuz için

Handenur Ichı 5 yıl

İtalya ve çin haricinde ateist ve hristiyan toplumların çoğunluğunu oluşturan diğer devletlerde tecavüz pedofili oranları düşerken iran Cezayir ve Suudi arabistanda tecavüz oranlarının artmasına ne yapıcaz onlar Allahı daha azmı zikrediyorlar

Coşkun Alperen 5 yıl

Coşkun albuz kardesim! böyle bir söze kulak asabilmem için önce hangi kaynağı bana temsil göstereceksin? ?yani bunu kanıtlayacak yasal tutanağınız varmidir??banada gösterirseniz bende okumak isterim.merak ettim açıkçası? ?? He benim bu konuyla alakalı gözüme takılan son haber 2 yıl öncesine dayalı dünyada en çok tecavüz ve taciz olaylarının yaşandığı ülkelerden bahsediliyordu.sirf senin bu sözüne istinaden tekrar bakma gereği duydum fakat senin örnek gösterdiğin Suudi Arabistan ve Cezayiri göremedim aralarında?? Hatta sıralama şu şekilde gidiyor Etiyopya, Hindistan, Kanada, İsveç,Sri Lanka, güney Afrika, Fransa, abd,Almanya, İngiltere. Ha belki kendi gözünle de görmek istersen google den başlığı paylaştığım gibi yaz kendi gözünle göreceksin. Hee benim ulasabilirligim bukadar dır. Bu konuyla alakalı resmi bir dairede çalışmıyorum. Belki sen çalışıyorsan yaptığınız araştırmanın bir örneğinide bizimle paylaşki söylediğin şeyi işkembeden atıyorsun sanmasın okuyan arkadaşlarımız. .

Orhan Erkkoglu 5 yıl

Psikolojinin bazı kişilik özelliklerini bozukluk olarak adlandırdığını düşünelim..Olayın özü ise bazı beyinlerin yapıları ve fallik dönem travmaları sebebiyle empati ve güven gibi duyguları hissetmemizi sağlayan duyguları üretememesi..Bir an için hiç kimseyi aşık olup sevemediğinizi, kimseye güvenemediginizi düşünün..Kimsenin hislerine empati hissedemediğinizi.. Hayattan ne kaldı geriye ? Sadece yeni bir kendilik yaratıp bu eksikliklerinizden nasıl faydalanabilirsiniz ona odaklanın..Gözbebekleriniz korku belirtisi vermeyecek, şaşırma ifadeniz, korku ifadeniz olmayacak..Kanbasıncınız ve kalp atışlarınız karşınızdaki birinin gözü kaşıkla oyulurken aynı musluk kapatırken hissettiğiniz etkiyi yapacak beyninizde.. Bir çoğunuz aslında hep kandırılmış olmaktan bıkmış, aşk acısı cekmiş , zorda olan bir tanıdığa yardım edicem diye kayıplara uğradınız değil mi ? Hayır diyemediğiniz için..Antisosyal kişilik bozuklukları içinde özellikle sosyopat ve korkarım narsist kişilik bozukluğu böyledir.. Hitler de zavallı ve değersiz kendiliğinin acısından korunmak adına yarattığı yeni kendiliğini alladı pulladı, eski kendilik bir zırhın içinde korunmaya alınmıştı.. Ya göründüğü gibi olup ya da oldugu gibi görünse milyonlarca insan ölmemiş olacaktı.. Bilinç gücü ile bir tiyatrocu gibi mimikleri kopyalamayı öğrendi..Kitlelere zihin kontrolü uygulama yeteneğini ve hatiptiğini ve propagandanın gücünü de ekleyin..İnsanlar kendilerini nesne( insanların düşüncesine ve duygusuna hiç önem vermediği için nesne olarak görür) olarak yarattığı kabesini tavaf etmeleri için çekim alanına alan bu güce kapıldılar..Arkadaşlar işin sırrı kendi düşüncelerinden şüpheye düşürülen kurbanın güç ve saygi merkezi yaptığı bu saygın görünen kişilik tarafından suistimal edilmesidir.. Genellikle hayırsever, kutsal misyonlar üstlenmiş , İnsanlık için faydalı işler yapar görünürler..Performanstır.. En sevdiğiniz kişinin böyle olduğunu ve aslında seneler boyunca size karşı hiç birşey hissetmediğini ve hayatında kurguladığı dramalar ile hep çaresiz hissetmenizi sağlayarak sizi manipüle ettiğini..Ne yaparsanız yapın bu kişinin başına hep kötü şeyler geldiğini düşünün..Ana babası kötü davranmış, ilk eşi dövmüştür..çocuğu hayırsız çıkmış, iş hayatında hep kazıklar yemiştir. .O ise gördüğü tüm sakat kedi köpeği ameliyat ettiren bir saygınlık abidesidir ( mesela dedim )..İşte o insan gördüğünüz yerde kaçmanız gereken kişidir..Hannibal Lecter, Ted Bundy ya da aklınıza gelen hep mağdur olan kim ise işte .. Daha yazarsam ortalık karışacak ..Biraz okuyun bu işleri canlar

Tahir Sakcı 5 yıl

Orhan Erkkoglu kardeşim yazdığımı yanlış anlamışsın ben Cezayir Suudi arabistan ve iran dünyanın en önde gelen ülkeleri demedim buralarda artış var dedim dikkat edersen azalma olması lazımken müslüman ülkelerde artış olması normal mi sence?

Coşkun Alperen 5 yıl

Coşkun kardesim bende dedimki bu konudaki bilgiye nerden sahip oldun??hangi araştırma sonucunda ortaya konulmuş bir bilgidir? ayrıca artış var demek önde gelenleri arasına girmek demek değilmidir? Senin örnek verdiğin ülkelerin daha önde olduğunu gösteriyor araştırmalar. O nedenle önce bahsettiğin ülkelerdeki artışı kanıtlayacak araştırmayı ortaya koyki bende nedeni hakkında kafa yorma gereği duyayım. Yani şimdi ben sana desemki Avusturyada almanya ya kıyasla hayvanlarla ilişkiye girme oranı artmıştır.acaba Avusturyayla almanya'da yaşayan kişiler arasındaki fark nedir? Sen direk bu insanların genlerini araştırmayamı başlarsın yoksa hakkaten bu olayın aslı varmidir onumu öğrenmek istersin?? Saygılar..

Orhan Erkkoglu 5 yıl