Python otomasyon sistemlerinde kullanılabilir mi?

Merhaba arkadaşlar. Merak ettim soruyorum Şimdi olayın yurt dışı kısmını bir kenara alıyorum. Türkiye şartlarına bakalım. Türkiye java ve özellikte microsoft yani c# hakim gibi. Genelde otomasyon programlarında bu ikisi kullanılıyor. Peki bu tarz otomasyonları vs pythonla yapan yerler var mı? Ya da yapılmasının + ve - leri nelerdir. Birde pythonın türkiye piyasasındaki yeri neredir?

E
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
46
46 CEVAP

Siz sanırım yapay zeka grubunda konuştuğumuz kişisiniz. Hala daha o amaçlarla dil öğreniyorsanız python yönünden sıkıntınız olmasın

Ayrıca benden uyarması, yazılımcılardan oluşan bir gruba hangi dilin daha iyi olduğunu asla sormayın . Dil en çok hangi alanda kullaniliyorsa o dilin en güçlü yani o alana bağlı konulardır. Onlara da github gibi sitelerden bakabilirsiniz. Büyük projelerde dil seçimi nasıl yapılmış, dilde o alana ait kaç kütüphane var vb. (microsoft hariç, o ne yaparsa yapsın kendi dilini kullanıyor heheh)

Python'da mobil uygulama geliştirmek için bildiğim tek modül varken, Java'nın envai çeşit SDK'sinden tut, özel IDE'lere frameworklere kadar her şeyi var mobil için. Demek ki java o konuda daha iyi. Öyle öyle ancak anlaşılır, yoksa sora sora imkansız.

T