Python'da siber güvenlik gibi konularda iyi bir eğitim kaynağı varmı?

Python'da siber güvenlik gibi konularda iyi bir eğitim kaynağı varmı?
M
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
22
22 CEVAP

Bak o konular iki egitim seti ile olacak seyler degil. Kirk firin ekmek yemek gerek. Bir iki uygulama kullanmayi siber guvenlik uzmanligi zannedenler cok buyuk yanilgi icindeler.

I

peki nerden başlamalı

Mehmet Çekim 5 yıl

Donanımın nasıl çalıştığını anlayarak başlayabilirsin. Seni siber güvenlik uzmanı yapmasada elinin altında her gün kullandığın şeylerin nasıl çalıştığını anlamana yardımcı olur.

Mehmet Sonkaya 5 yıl

Bu arkadaş her soru sorduğunda böyle cevaplar verirseniz kısa süre içinde bu konulardan soğur, muhtemelen kpss sınavına girip 1500 liraya maaş alan katip olur.

Atamyrat Özyazgan 5 yıl

Youtube dan 2 tutorial izleyen devepoler oluyor. Siber guvenlik uzmani oluyor. Hajshajs

Özgür Cosar 5 yıl

Özgür Cosar ne yapsın, üniversitede bilgisayar mühendisliği okuyup face patlatabilen ileri düzey heçkır mı olsun: D

Atamyrat Özyazgan 5 yıl

Gorsel egitime devam liseli. Kolay gelsin

Özgür Cosar 5 yıl

İyi bir geliştirici hiçbir zaman sidik yaristirmaz bos laflara bakma kardesim bol bol video izle algoritma çalış milletin kodunu görmeyen kendini işletim sistemi zanneder miş

Gani PaLa 5 yıl

atamyrat demekki arkadaşın soru sorma veya kendini anlatma biçimiyle ilgili bir sorunu var. "Bu konular" dediğin şey dünyanın sırrını vermiyor. Bu konulardan soğur ise başka konular bulur kendine ilgisini çekebilecek. Belki de kendisi ve diğer insanlar için daha yararlı olur. Bilemeyiz.

Mehmet Sonkaya 5 yıl

Mehmet Sonkaya bu genç arkadaşa biraz alçakgönüllü bir şekilde yaklaşırsanız daha iyi olur, sonuçta bu yaştayken siz de -10 gözlükle uzay mekiği kodlamıyordunuz değil mi

Atamyrat Özyazgan 5 yıl

Elbette kaldırmıyorduk. Ama gerçekten öğrenmek isteyen birisi en azından ne istediğini bilmeli. Diğer türlü kişisel mastürbasyondan öteye geçmiyor konuşulanlar.

Mehmet Sonkaya 5 yıl