Ruh çağırma gerçekten var mıdır?

Ruh cagirma olayinin gercekten ruhlarla bir ilişkisi varmidir... medyum denen kişilerin çagirip konuştuğu iddia ettikleri hakikatten ölmüş insan ruhumudur...
Ben inanmiyorum ya siz...

com-1dmuxdow1qrhqsvbovid.jpg
Y
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
28
28 CEVAP

Madem cin cagirma oluyor... Niye ruh cagirma diye geciyor...

Y

Pek çok insan ölmüş insanlarla iletişim kurmak ister, kimisi vicdan azabı, kimisi aşırı sevgisi nedeniyle bu tür seanslara katılırlar.. Medyum denilen şahıslar çeşitli mizansenlerle bunları kaz gibi yolar.

Orhan Çatar 6 yıl

Bazı şahıslar psişiktir (telepat) çok farkliı yollarla çeşitli bilgilere ulaşırlar... Bazıları cinleriyle bir takım faaliyetlerde bulunurlar. Ama sonuç değişmez insanlar dolandırılır...

Orhan Çatar 6 yıl

Yasmin abla, şuan günümüzde olduğu gibi bir çok insan "gerçek olan" gerçeklere inanmak istemezler. Allah'ın "yapmayın dediği" şeyleri kurcalarlar. Çünkü insanoğlunun doğasında hep bi, "yasak olanı merak etme" vardır. Adem ve Havva'nın "yasak elma" mevzusu gibi. Cinler asla ve asla gelecekten haber veremezler. Gaybı Allah'tan gayrı kimse bilemez, imkansızdır bu. Cinler sadece Allah'ın izin verdiği kadarını bilebilirler uzun omurlu ve ışık hızında hareket kabiliyetleri olduğu için. Ölen bir kimse için biri vicdan yapıyorsa, onun kabirinde dua etsin Allah'a kendi istediği doğrultusunda. Ahirette onunla görüşmek istiyorsa Allah'a olan ibadetlerini arttırıp hem kendinin hemde o kişinin affını dilemelidir. Aziz olan Allah ''Rahman ve Rahim'dir. Ve büyü yapan ve yaptıranlar, cehennemi hak etmiş olanlardır.

Mahmut Sewda 6 yıl

İnsanlar toplumda merak uyandırmak için cinleri ruh adında çağırdıklarını söylerler. Çünkü ruh yerine cin ismini kullanmak insana korkutucu ve ürkütücü gelir !

Mahmut Sewda 6 yıl