Saç dökülmesine karşı doğal çözüm var mı?

Meraba arkadaşlar saç dökülmesi için önerileriniz nelerdir bitkisel çözüm varmıdır.
R
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
21
21 CEVAP

Saça Bitkisel Destekli Ürün Kullanmak: Saç için ideal olan bir bakım şampuanı kullanmak gereklidir. Saça bakım yapan ve içinde grafit dediğimiz maddeyi barındıran ürünleri kullanarak saç dökülmesine çare bulabiliriz. Derideki yağ bezlerinin güçlenmesi sağlanır. İlgili işlem erkeklerde stresinde azaltılması açısından etkilidir.

Saçları Güçlendiren Hormon tedavisi: Erkeklerde saçların güçlenmesi için hormon tedavisi uygulanmaktadır. Saç ekim operasyonundan önce denenmesi gereken işlemdir. Cerrahi müdahaleye gerek kalmadan ilaç kullanarak bu süreci çok kolay atlatabilirsiniz. özellikle 30’lu yaş sonrası erkekler için idealdir.

Sarımsak Yağı Kullanmak: Saç diplerini güçlendirmek için sarımsak yağı kullanınız. Sarımsak yağı ve argon yağı saçın hızlı uzamasını sağlar.

Lokal Vitamin Takviyesi: Lokal Anestezi yöntem ile kellik sorununu yok etmek için vitamin yüklemesi yapmamız gerekir. Saç köklerindeki dokuya tıbbi işlem ile birlikte, vitamin eklemek dökülmenin önüne geçer.

A

Fut Tekniği İle Saç Ekimi: Saç ekimi başka bölgelerden alınan kalın yapıdaki tüylerle meydana getirilecek. Saç diplerine estetik bir dikişle, saç ekmek için zaman çok önemlidir. Saçların çıkış yönüne doğru ekim yapmak gerekir. Hastaya lokal anestezi yöntemi ile yapılan işlem saç dökülmenize çare olacaktır. Fransa’da uygulanan bir yöntemdir. Saç Köklerine Yenileyici Bakım Kürü Uygulamak: Erkeklerin kafasındaki saçsız olan şeridi çizerek ekim işleminden sonra ilgili bölgelere bakım kürü uygulamak gerekir. Saç kılını güçlendirecek olan bakım kürleri orijinal argon yağ içeriklidir.

Ahmet Kavascinay 6 yıl

Keratan Yüklemesi: Deriye etki edecek keratan yüklemesi yapmalıyız. Saç epidermisin, güçlendirecek olan soğancık ismi verilen bir lazer makinesi ile saça keratan yüklemesi yapılır. Kafa derisindeki yuvanın güçlenmesi için etkili olan işlemdir. T Hücrelerini güçlendirmek: Erkeklerin hormonlarını güçlendirecek olan yaşına göre yan etki yapmayacak hormon ilaçları kullanılır. T hücrelerini güçlendirmek demek kellik sorununu yok etme ile eş değerdir. Derideki hastalıklı durumu yok etmek için T hücrelerini güçlendirmeliyiz. Dermatolojik Krem Ya da İlaçlar: Erkeklerde saç dökülmesin iyi gelen dermatolojik krem veya ilaç kullanımları etki eder. Deri içlerine müdahale edecek olan kremlerle bu süreci kolay atlatabiliriz.

Ahmet Kavascinay 6 yıl