Saç dökülmesinin sebebi geçirken bağırsak sendromu mu?

Merhaba. Benim sorum uzun süredir devam eden ve müthiş miktarda saç dökülmesi ile ilgili. Nedenini bulamadılar. Stresli de değilim. Bir yerde Geçirgen Bağırsak Sendromu belirtisi olduğunu okudum. Diğer belirtiler de uyuyor ara sıra kabızlık, yorgunluk, unutkanlık vs. Bu konuda bilgi danışmak isterim, Saç dökülmesi ile mücadele eden ve düzelten oldu mu?

K
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
11
11 CEVAP

Sevda Boran Sevdacım şampuanları organık sertıfıkalı almak dısında baska bir urun kullanmıcaz o zaman mesela hindistan cevizi yağı bende sonuc vermedı yada saçbakım yağları?

S

sibelcim yağlar öyle fazlaki acaba sana hangisi iyi gelicek. Mesela dediğim gibi bana argan gelmedi iyi macadamia geldi. İncha yağını deneyebilirsin logonada vardı dimio. Onuda sevebilirsin belki. Oda gelmezse iyi, o zaman bakım maskelerine yönelebilirsin kremsi olan. Mutlaka birinden biri sana fayda sağlayacaktır veya köklere deydirmeden bakımını yapabilirsin o zaman saç yüzeyini güçlendirme odaklı olur kırık oluşumunu engelleme adına. Eco cosmetics, logonada mesela kafein özlü maskeleri, iva natura gibi markalarda çok farklı maskeler var değişik ihtiyaçlara yönelik canım.

Sevda Boran 6 yıl

Kesinlikle logona incha yı denıcem onda hem serum var hem sac bakım yagı. Argan da bana ıyı gelmedı dıplere. Aynen katılıyorum sac dıbıne bu anlamda bakım yapmalı mı o da tartısılır belkı de dogru yagı bulana kadar. Iyı bır sac maskesı sante logona ve lavera da super olur süpersın çok teşekkür ederim inchayı alıcaz

Sibel Caba 6 yıl