Safra kesesi taşına evde yapabileceğiniz tedavi

Safra kesesi taşı

Bir önceki yazımda "diz eklemlerimdeki çıtırtı"nın nasıl kaybolduğunu anlatmıştım. Her kahvaltıda 2-3 yemek kaşığı her akşam yemeğinde de(günde iki öğün yiyoruz) 2-3 yemek kaşığı zeytinyağını fazladan beslenmesine eklediğim annem (ben de aynısını yapıyorum)safra kesesi taşının olduğu yere bastırılınca çok acıdığını söylüyordu. 2 haftalık uygulamadan sonra aynı yere bastırılınca acımanın çok azaldığını söyledi. Öyle ki başta oraya bastırırken safra kesesi taşının verdiği acı ya da ağrı belki tekrar geri gelir diyerek dokunmak istememişti. Bununla ilgili olarak şu çok uzun ama çok şeyleri değiştirebilecek şu yazıyı da okumanızı tavsiye ederim.

İ
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
8
8 CEVAP

İbrahim bey kıkırdak zedelenmesimi ne iyi gelir

S

Hem benim "Diz eklemlerimdeki çıtırtı kayboldu"yazımı hem de "zeytinyağı" yazısını önce tam olarak okumakta fayda var.

İbrahim Serbes 5 yıl

Kıkırdak zedelenmesimi yardım edin yazılarınızı okuyorum

Sevilay Bağır 5 yıl

Diz eklemlerimdeki çıtırtı kayboldu Bu benim hikâyem. Hikâye dediysem yaşadığım bir olay aslında. Yrd. Doç. Dr. Halit Yerebakan'ın "Candida mantarı ile probiyotiklerle savaşın "başlıklı bir yazısını okuyordum. Yazının bir yerinde şöyle bir cümle geçiyor;"Yapılan araştırmalar, faydalı yağları tüketmenin candida mantarıyla mücadelede en az proteinler kadar önemli olduğunu da gösterdi."İşte o yazı bir türlü başlayamadığım "diyette daha fazla sağlıklı yağ yer alması " konusunda hamle yapmama neden oldu. Tahmin ediyorum 1-1.5 ay sonra "N'oldu benim diz eklemlerinden gelen çıtırtıya?" dedim. Evet, eğilip kalkmalarda diz eklemlerinden gelen sesler kaybolmuştu. Not: Bir sonraki yazı "safra kesesi taşı"yla ilgili olup yine bizzat yaşıyor olduğumuz bir vak'a hakkında olacak. Bu arada şunu belirtmeliyim;rafine un, rafine şeker, tatlandırıcılı ürünler ve margarin hiçbir şekilde beslenmemizde yer almamalı.

İbrahim Serbes 5 yıl

Sevilay Bağır hanım rafine undan, rafine şeker eklenmiş her şeyi beslenmenizden çıkarır ve sağlıklı yağlara daha fazla yer veririseniz birçok probleminizin kaybolmaya yüz tuttuğunu görürsünüz.

İbrahim Serbes 5 yıl

Rafine un: Ekmekler, börek, çörek, simit, bisküvi, kek, galeta, açma, poğaça, pastav. S.

İbrahim Serbes 5 yıl

Teşekürler İbrahim Serbes

Sevilay Bağır 5 yıl

Günde kaç kaşık zeytinyağı kulandiniz

Sevilay Bağır 5 yıl

hanımefendi, 8-10 satırlık bir yazıyı okumaya vakit ayırsanız sorularınızın cevabının yazıda net bir şekilde olduğunu göreceksiniz. İnanın bunu okumanız bu yazıyı bizim hazırlamamızdan daha kolay.

İbrahim Serbes 5 yıl