Samsung Note 8 mi yoksa Huawei Mate 10 Pro mu?

Samsung Note 8 mi ?
Huawei Mate 10 Pro mu ?

Note 8 hem ekran hemde samsung olmasından dolayı çekici geliyor, Huawei markasını daha önce modemde kullandım illallah ettim ama leica ile anlaşmışlar o yüzden kamerası çekici geliyor.

com-vs9ax1gspb4uxglu3mhd.jpg
com-znvi400j7jiiv34hy7m7.jpg
Ö
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
39
39 CEVAP

Bunu neden tartışmaya açtınız? Çok net H mate 10 pro. Sorgulamasız.

A

sebep ?

Özcan Newal 5 yıl

Özcan Newal Hocam Samsung ve apple çalışma mantığı aynı hatta samsung daha beter. telefon şuan 5 lira ise seneye 2bin lira 2 sene sonra 500 lira. Apple tabi öyle değil kitlesi var. Fakat telefonlarını apple mesela yavaşlattığını açıkladı. Bu mantıkla eminim samsungta öyle yapıyordur. Çünkü her 2-3 ayda bir yeni telefon çıkartıyor S serisi Note serisi A serisi J seri bu böyle gider. Mutlaka bundada yapması gerekir. Bende yeni telefon alıcam. Benim için önemli olan kamera ve batarya. Şuan incelediğim kadarıyla Huaweiden daha iyisi yok. Çok inceledim. Ne zaman teknoloji mağazasına gitsem mutlaka bakarım. Ayrıca Apple X ve Samsungun ekranlarına bak ve verdikleri pil gücüne bak. Bu bile yeterli. Normalde dedim taksitle İphone alayım dedim ama 2,700 batarya var bu o telefona 6 saat gitmez. Benim nacizaten fikrim bu. Bende sonyden Huaweiye geçicem. Kullanıp kötü olan görmedim.

Ali Digler 5 yıl

Teşekkür ederim

Özcan Newal 5 yıl

Özcan NewalÖ. D

Ali Digler 5 yıl

Mert Pangız M5 Allah korusun kamerası için almıştım 2 yıldır mahkemelikim işte en son icra kararı çıktı icrara vericem.

Ali Digler 5 yıl

Mate 10 pro. Ama Huawei umarım plus ını falan çıkarır da onu alırım. Şuan çok rahat 3500 liraya alınacak telefon. Yazı bekliyorum. TeReddütsüz alacağım.

Ali Digler 5 yıl

Mert Pangız Teşekkürler.

Ali Digler 5 yıl

Nasıl boş bi yorum ya, note 3 Neo almıştım(note 3 ün bazı özellikleri düşük olani) 3 senedir de dolu du kullanıyorum ve Hafıza problemi dışında bi problem yasamadim. 3 senelik telefon olmasına rağmen bekledigimden hızlı. Fiyat konusunda soyledikleriniz de ayrı saçma. Apple ürünlerine göre daha kolay ucuzluyor ama bunu tek sebebi daha çok model çıkması. Huawei telefonları ovsen anlarım da samsungu bu kadar yermen bomboş bi yorum olmuş. fiyat konusunda da mate 10 litelerin fiyatlarına bi bak bakalim, o telefona o para verilir mi? Bundan sonra fiyat stratejisi yorumu yap firmalar hakkında tekrar.

Erdoğan Küçükkula 5 yıl

s serisi yada note serisiyle ilgili note 7lerin patlamasindan dolayi piyasadan çekilmesini göz önünde bulundurursak söylediğin fiyat stratejisi geçersiz. Diğer telefonlara j a serilerine de bakarsan zaten ucuz telefonlar, anneleri babaları idare edicek telefonlar ve yoğun kullanıma dayanmaz, sürekli güncelleme gelmez bi yerde güncelleme kesilir vs. Gibi durumlar en baştan belirtildiği için uygun fiyata satılır ve eskidiginde yeni android sürümüne gecemeyecegi için doğal olarak fiyati normalden fazla düşer.

Erdoğan Küçükkula 5 yıl

Erdoğan Küçükkula Samsung teknoloji piyasasını çöplüğe çeviren. Devamlı yeni model üreten. Her 2-3 ayda bir yeni birşeyler üreten bir marka. Bu sadece telefonda değil tablette de aynı şekilde. Ne yaparsanız yapın samsung kesinlikle 5 para etmez bir marka. Bunu özellikle garantisinev. B şeylere sorun.

Ali Digler 5 yıl

kasaptan et alırken bol yağlı, dananin kötü bi yerinden et almak da en güzel yağsız lezzetli eti almak da size kalmış. Yağlı ve lezxetsiz olan eti bile bile alıp bu et lezzetsiz sırf yağ nerdeyse diye şikayet edemezsiniz. Samsung herkese göre telefon üretiyor, tercih etmek sizin elinizde. Note 8 piyasanın en iyi telefonlarından biri, Huawei kiyasina gelirsek kullanilacak özellikleri önemli. Kamera konusunda pek bi fark yok, kalem özelliği gibi başka hiç bi markada olmayan bi özellik var ve kullanılacaksa eğer düşünmeden alınır.

Erdoğan Küçükkula 5 yıl

Ali Digler adamlar yalnizca her sene 1 model cikariyorlar. S7 ve versiyonu s7 edge ya da note 3,4 vs... Senin bahsettigin A serisi ve J serisi gibu telefonlar baska segment. Galaxy s serisi ve note serisi baska segment. S serisi "A sinifi" telefon olarak her sene 1 yenj model ve 1 de versiyonunu cikariyor. Note serisi "A sinifi IŞ telefonU" olarak her sene sadece 1 model cikariyor. A ve J serisi ya da diger seriler de kendi aralarinda ayni sekilde gidiyor. Yani senin her ay telefon çıkarıyorlar piyasayi mikiyorlar diye bok attigin adamlar her segmentte her yil nereseyse 1 urun cikariyor. Wolksvagen nasil Polo, Golf, Jetta, Tuareg vs gibi her segmentte araclarini genel olarak her sene iyilestiriyorsa aynisini Samsung yapiyor. Ayrica eklemem gerek S7 Edge kullaniyorum ilk gunden beri ve 1 kere formatlamadan sifir kasmayla hala sapa saglam kullanıyorum. Üstelik hafiza full.

Özgün Tercan 5 yıl