Seçimlerimizde duygular mı yoksa hislerimiz mi daha baskın?

Duygularınıza mi güvenirsiniz? Yoksa hislerinize mi?
Seçimlerinizde hangisi daha baskın?

S
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
55
55 CEVAP

Aynı dedik ama. İnanmayan TDK ya baksın

A

Aynı oluşuna neden bukadar takildiniz anlamadım. Arkadaşımızın neyi kastettiğini algılayıp ona göre yorum yapsanız olmazmı? Saygılar. .

Orhan Erkkoglu 6 yıl

Ankadım tabiki. Yazan mantikla kiyaslamak istemis. Ara ara soran oluyorda. Türk dil kurumuna bakmakta fayda var demek istedim

Ayşe Scott 6 yıl

Ama oglumun arkasından dolasırken kisa yazayim derken yazılar keskin oluyor

Ayşe Scott 6 yıl

yukarda da biraz açıklama yapmışsınız fakat hani kelimelerin kendinize göre aynı olduğunu belirttikten sonra postu yayınlayan arkadaşımızın gerçekte neyi kastederek sorduğunu anlayarak düşüncelerinizi bildirirseniz çok daha hoş görünecektir.. Bu şekilde sadece ''aa bir hata yakaladım dahada yakasını bırakmam der gibi oluyor ''. Bu tip durumlar olabilir(bazen anlatmak istediğimiz şeyler için yanlış kelimeler seçebilir yada kelimeleri yanlış yerlerde kullanabiliriz. Uzerinde pek durmamak lazım gibi geliyor bana. Siz müsait olduğunuzda anlatılmak istenen konuyla alakalı görüşlerinizi bildirirseniz bizlerde faydalanırız tecrubelerinizden. Ben sizin düşüncenizi merak ettim şahsen. Saygılar.

Orhan Erkkoglu 6 yıl

Evet. İlk başlarda farkında olmadan yazmıştır diye belirttim. Son yazdıgım yeni soranlar icindi. Hata aramak degilde. Bir sürü kişi okuyor. Yanlış bilgilendirmemek için. Yoksa günlük yaşamımızda dahi konusurken yanlislar yapıyoruz. Normal bunlar

Ayşe Scott 6 yıl

belliki konuyu baya sahiplenmissiniz. Diğer arkadaşları boşverin sayın ablam. Herkes anladığı gibi cvp versin. Bu ortamdaki amaçta bu ya zaten. Herkes kendi algıladığı gibi cvp verecekki bi fırtına oluşsun. Saygılar. .

Orhan Erkkoglu 6 yıl