Şehirde bunalıp köye kasabaya yerleşenlerin yorumları

Merhaba güzel arkadaşlarım. Aranızda köyde yaşayan ya da büyük şehirlerden bunalıp ani bir kararla (iş, ev, gelecek planları gibi önemli şeyleri çözmeden) köye kasabaya yerleşmeyi düşünen kimse var mı? Sesten, gürültüden, kirlilikten aşırı derece bunalmış durumdayım. Minimal bir yaşamdan başka bir şey istemiyorum. Sadece canım sıkıldığında yüzebileceğim güzel koyları olan, yakın çevresinde çadırımı çaydanlığımı alıp kafamı dağıtabileceğim macera dolu dağı ormanı tabiatı olan nereleri var. Kaostan kaçan arkadaşlar: Siz nerede ve nasıl yaşıyorsunuz? Geçim konusunu için neler yapıyorsunuz ve geleceğe yönelik neler yapıyorsunuz? Kirada mısınız? Civarda kiralar ne kadar? Müstakil evde misiniz? Civarınızda satılık yerler var mı? Köy evi ve arsaların fiyatları ne kadar? Bulunduğunuz yerin en sevdiğiniz özelliğini ya da sizi mutlu eden bir kareyi yoruma gönderebilirmisiniz? Lüften, benim gibi olup aynı yoldan geçmiş veya aynı düşünceleri olan kişiler varsa iletişim kurabilirmiyiz? Fotoğraf dikkat için.

com-6adyjkou0ykmbpfs8or6.jpg
H
1 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
26
26 CEVAP

Ben istanbulu yerk edip marmaris turgut köye yrrledtim. Liralar 500-1000 tl aradi. Deniz ve orman mukemmel. Hayat kolay... Emrkliyim bir de kira gelirim var... Dunya guzel... Kesinlikle tavsiye ederim, tabi bir hobiniz ve hayat arkadaşiniz varsa.

D

İlan sitelerinden Marmaris'i çok araştırdım ama müstakil hesaplı bir yer pek denk gelmiyor. Benimde aklımda otaraflar var. Teşekkür ederim.

Hayrettin Tumami 6 yıl

Asla marmarisi onermem, koyleri ve beldeleri duşunun, selimiye, orhsniye, Hisaronu, turgut gibi

Dilek Pişkin 6 yıl

Marmaris çukur ve rutubetli, kalabalik...

Dilek Pişkin 6 yıl

Dilek hanım köyde yıllık kıralık evler var mı

Lutfi Tş 6 yıl

Elbette, cogu bahceli

Dilek Pişkin 6 yıl

Dilek Pişkin bahceli mustakılevın yıllık kırası.. Bilginiz varsa lutfen

Lutfi Tş 6 yıl

Benim arkadaşim, iki katli ayri girisli bir binanin girişini aylik 750 tl, bit yillik pesin verip tuttu. Ust kati boş mesela. Bahçesi 700 m2 var. Artezyeni de var bahcesinde. Yaz başinda tutmuştu.

Dilek Pişkin 6 yıl

Tesekkurler nisan gibi arayista olurum.. Yillik ev icin

Lutfi Tş 6 yıl