Siroza ne iyi gelir?

SİROZA KAYISI (Gün kurusu)
kayısı.. Gün kurusu olarak bildiğimiz kahverengi ve çekirdeği ile kurutulmuş olan kayısı.. Günde 4 öğün 5 er tane kullanın sonra teşekkür edin.. Aç karına olacak.. Önce tahlil sonra yine tahlil 6 hafta sonra sıfırsınız. 3 ayda sirözu düzeltti.

İ
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
3
3 CEVAP

hadi cnm bu kadar kolaymı sandınız siroz un iyileştirilmesini????inandırıcı değil

N

denemekten ne kaybederler.

Ilhami Aslantürk 5 yıl

ilhami siroz değilim ama sağlıkçıyım... Siroz tedavisinin çok zor olduğunu bilirim. Halka doğru bilgi verin derim tamam kayısının karaciğere çok faydalı olduğunu biliyorum. Ama asla tek başına tedavi ediciliği yok bbunu bana lütfen hangi kaynaktan öğrendiğinizi yazarmısınız araştırmam gerekicek okuduğunuz litaratürleri ve makaleleri yazmanızı rica ediyorum

Nesrin İnceerler 5 yıl

ben iddia etmiyorum. Şifa Allahtan. Zararlı birşey de söylemiyorum. Ben şahit oldum. Faydam olsun dedim.

Ilhami Aslantürk 5 yıl

ilhami kendinizce haklı olabilirsiniz. Ama haksız olduğunuzu beyan ediyorum. Tıbbi yardımsız bu hastalık asla iyileştirilemez. Koruyucu olarak tamamm bilmiyorum ama kayısı kullanılabilir. Ama kanıtı olmayan yöntemleri lütfen burada tartışırken çok daha dikkatli olalım zira bu yazıları her zümre okuyor. Teşk edrim iyi akşamlar

Nesrin İnceerler 5 yıl

tamamen aile büyükleri yaşlılar karaciğerin temizlendiğini söylediler. Ben 25 yılı geçkin alkol kullandım günde iki büyük ile geziyordum. Çok şükür 10 yıl oldu sıfır Alkol. 5 yıldır sıfır sigara.

Ilhami Aslantürk 5 yıl

Ilhami Aslantürk esasen karaciğerin en büyük dostu bildiğim kadarıyla enginardır. Ama yinede tıbbi tedavi olmadan asla olmaz. Ha sizde birtakım değişiklikler olumlu olmuş geri dönüşüm sağlanmıştır. Ama yineliyorum tıbbi yardımsız yinede olmaz. Sizi kutluyorum o arada karaciğerinizdeki alcol nedeniyle yağlanma tedavisi olmuş olabilir ama siroz değildir. Alcolu kesmekle sigarayı kesmekle yağlanmaının önüne geçmiş olabilirsiniz sizi tekrar kutluyorum

Nesrin İnceerler 5 yıl

enginar.. Deve dikeni tohumu da iyi geldiğini tavsiye ettiler.

Ilhami Aslantürk 5 yıl

Ilhami Aslantürk olabilir ama tedavi edici değil. Kullanmakta fayda vardır.

Nesrin İnceerler 5 yıl

haksızlıkla suçladınız üzüldüm. Ben iddiası olmadan kullanan kişinin düzeldiğini ben kendimde kullandığımı faydasını gördüğümü bahsi geçen şahsında iyileştiğini belirttim. İllaki tıp. Zaten önce tahlil sonra yine tahlil diyerek konuya girdim.. Dilerim rahatsız olanlar şifa bulsun. Sizin sağlıktaki konumunuz nedir ?

Ilhami Aslantürk 5 yıl

sorun benim kim olduğum neci olduğum değil beyefendi. Sorun halka bilgiyi doğru vermekten geçiyor polimiye girmicem iyi akşamlar.

Nesrin İnceerler 5 yıl

sağlıkçıyım dediniz.. Kayısıyı beğenmediniz. Enginardan da siz bahsettiniz.. Halk açar interneti gün kurusu kayısının faydalarını okur.

Ilhami Aslantürk 5 yıl

sirozun tedavisinide okuyabilirler. Ben kayısıya karşı çıkmadım tıbbı tedaviye yardımcı olabilir bile dedim neyse çok uzattık:((allah bu hastalara acil şifalar versin..

Nesrin İnceerler 5 yıl

Tesk ederim cnm. Malesef dr bir sans ayni piyango bileti gibitabiki bitkisellere inaniyorum ama kesinlikle iyi bir dr kontrolu altinda alinmali bakin bir misal size insanlar aktarlara gidiyor atiyorum keten tohumu alip kullaniyorlar. Keten tohumu salisilikasit yani aspirinde ne varsa ondada var omega disinda kisi hem kan sulandirici aliyor olabilir birde bunu aldigini dusunun dozas cok yukseliyor. En ufak bir kanamada istenmeyen asiri kanama gelir basina. Ben zencefil zerdecal kullanmayi seviyorum ayni etki yani kan sulandirici etki bunlardada var ben ne yaptim kan sulandiricimi biraktim zencefil zerdecal bu isi goruyor diye sonucmu bir muddet sonra asiri kalp carpintisi duzensiz atim yuksek tansiyonla hastane acile kaldirildim. Megerse alinan bu bitkiseller yetersiz kalmis ilaclarimi kesmemem gerektigini ogrendim. İnanin bana sok uygulandi benim demek istedigim ilac disi kullanilimlarda ya yetersiz ya fazla yada yan etkileri olabiliyor. Siroz olayi tabiki kayisi cok faydali karaciger dostu ama iyi bir dr takibi olmali siriz ciddi bir hastalik. Kimsenin elini tutamayiz isteyen deneyebilir gonul isterki tedavi olsun iyilessin. Ama ben buralara bakiyorum sozum meclisten disari bazi insanlar bazi yetistiriciler isi ticarete dokup halki yonlendirmek istiyorlar buna karsi cok uyanik olmakta fayda var. İnanin buralarda yazilanlarin cogu kisileri yaniltiyor sadece uyarmak istedim. Tekrar tesk ediyorum saglikli huzurlu gunleriniz olsun.

Nesrin İnceerler 5 yıl