Sizce neden güzel insanlarda etkileniyoruzda çirkinden etkilenmiyoruz?

Sizce neden güzel insanlarda etkileniyoruzda çirkinden etkilenmiyoruz?
Ö
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
189
189 CEVAP

Biliyorum bunu yazdığım için küfür bile yiyebilirim ama doğrusu biz erkekler olarak ilk arzulama, cinsel istekten doğar. Ve güzel bir fizik, güzel genler demektir. Soyumuzun devamlılığı için içgüdüsel olarak güzel görünen birinden çocuğumuz olsun isteriz. Çünkü geçmişten beri en iyi olma, liderlik etme isteği erkeğin içinde bulunuyor.

A

Ayrılık anında da damızlık olarak kullandığınız güzellikten her iki tarafta çocuğu kaçırır.. İki nedenden.. Hem daha iyi üzer, hemde intikam alır.. Herzan derim zekanın üstesinden gelemiyecegi problem yoktur doğru kullanıldığında...

Jale Yanç 6 yıl

Peki ya bişeyler seni o zekanı kullanamaz hale getiriyorsa? Eminim bunu en iyi sen biliyorsun... Belki klişe olacak ama kadınlar mantıksal değil duygusal hareket eder. Yani bana "erkekler..." diyeceğin yerde "siz.." demen de seni duygularının yönettiğine en güzel örnek, çünkü rasyonel yaklaşmıyorsun olaya. Bilimsel ya da deneyimsel birşeyler aktarmıyorsun. Sandığın gibi zekanı yeterince kullanmıyorsun, zeki değilsin demiyorum ama bunu tam anlamıyla her zaman kullanamıyorsun çünkü içgüdülerin buna izin vermiyor, duyguların buna izin vermiyor. Not: Normal yürüyen bir ilişkide intikam yoktur sadakat vardır. Sizin dediğiniz; ergenlikten yeni fırlamış kişilerin düzensiz evcilik oyunu. Ciddiye alınacak hiçbir yanı yok.

Alperen Elenur 6 yıl