Spor yapıp dikkatli besleniyorum ama kilo veremiyorum, ne yapmalıyım?

Merhabalar, bir çözüm arıyorum. Sizlerin tecrübeleri belki yol gösterir. 168 boyunda 105 kılıyım. Bir yıldır aktif spor yapıyorum ve dikkatli besleniyorum. Fakat bir yılda hic ilerleme kaydetmedim. Belki kilo alacaktım onu engelleyebildim bilemiyorum. Her uygulama başlangıcında 4 kilo veriyor fakat bu kiloyu hemen geri alıyorum. Bana bir yol gösterin. Rutin tahliller normal görünüyor diyor doktor. özel yaptırmam gereken bir test tahlil var mi.

Ş
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
38
38 CEVAP

Yapacağınız tek şey sporun yanında porsiyonlarınızı küçülteceksiniz, yemeyeceksiniz yani, ben sabah iyi kahvaltı ediyorum, öğleyin ekmeksiz 3,4 kaşık yemek ve salata veya cacık, akşamda 1 kaşık yemek, 1 kaşık makarna veya bulgur yiyorum ama tüm öğünlerden önce ve gün boyu günde 2,5 3 lt. Su içiyorum, midem gurulduyor ama yemiyorum 7 kg. Verdim. Bence çözüm az yemek gerisi hikaye. Saygılar.

M

Demeyin abicim öyle. Herkesin bünyesi başkadır. Hormonlar aktivite herşey etkiler. Bu konularda ben yaptım oldu olmaz. Ben günde 4 5 lt su içiyorum 10 km standart yürüyüşüm var o yedikleriniz ile ben açlıktan ölürüm

Erkan Akbalık 6 yıl

Zaten aç hissediyorsun, mide gurulduyor, ama alışıyorsun. Kolay gelsin.

Mehmet Hostan 6 yıl

Ben bunun yarisi kadar yiyorum hatta gluten sifir, yine se veremiyorum oyle kolay degil o dediginiz isler

Gizem Akbl 6 yıl