Şuan rüyada mısınız?

Rüyada mısınız?

S
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
57
57 CEVAP

Bir hocam şu anda rüyada olduğumuzu ölünce uyanacağımızı söylemişti. Haksızda sayılmaz şu anki hayatta rüya içinde rüya görüyoruz. Rüyamızda ölünce uyanıyoruz değil mi? Eğer şimdi ölürsen net bir şekilde uyanacağız.

M

Öyle söyleniyor fakat öldükten sonra uyanacağımızı hiç sanmıyorum öldük bittiii

Hüseyin Çavuşoğlu 6 yıl

Müslüman değilsin galiba.

Musa Bayrakdar 6 yıl

Müslümanım elhamdulillah mantıktan bahsettik ya diğer paylaşımda

Hüseyin Çavuşoğlu 6 yıl

Günahamı girdim sizce tövbe

Hüseyin Çavuşoğlu 6 yıl

Bazen çok derin düşünür insan içinden çıkamaz merak işte

Hüseyin Çavuşoğlu 6 yıl

Yok yanlış anlama uyanacağız derken ahiret hayatından bahsediyorum. Şu anda biz bu rüya hayatında sınanıyoruz. Ölünce yani uyanınca bu rüya hayatından sorguya çekileceğiz. Şimdi ahiret hayatına inanmıyon sandım bir an.

Musa Bayrakdar 6 yıl

Neset Ertas bile sarkilarinda değinmiş. " Insan ölür amma ruhu ölmez......"

Bülent Öndin 6 yıl

Ceset fani ruh baki. Sıkıntı yok. Ölüm ruh için söz konusu degil. Ruh sadece mekan değiştirir Onun için artık mekanda zamanda farklı işler çünkü başka bir aleme Yelken açmıştır Ölüm onun için bir son değil ebedi alemin bir başlangıcıdır ama dünya hayatı artık ruh için bitmiştir ve bedeni için de bitmiştir zaten bedeni bu dünyadaki topraktan yaratılmamış mıydı bu dünyaya ait değil miydi o halde beden ölünce yine toprağa girdi toprakta kaldı bu dünyada kaldı ama ruh insan anne karnında bir Çiğnem et iken Allah'ın ruh üflemesiyle Ruhlar aleminden anne karnına Anne karnından dünyaya dünyada bebeklikten çocukluktan gençlikten ihtiyarlıktan ölüme kabre haŞire ve sonra Cennet yada cehenneme giden bir Yolcudur yine Neşet Ertaş'ın bir şarkı sözü ile bitireyim hep yolcuyuz böyle gelmiş gideriz dünya senin vatanın mı yurdun mu

Bülent Öndin 6 yıl