Tansiyon için doğal ne önerirsiniz?

İyi akşamlar. Tansiyon ilacına başlamak istemiyorum. Başka yolu varmıdır acaba ????

B
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
62
62 CEVAP

Iciceniz başka yolu yok
Icmemek için direndim ama mecburen başladım. 2 yıldır kullanıyorum. Tuzu azaltin yürüyüşler yapın. Tansiyonunuz yukselecegini hissettiğiniz zaman ellerinizi yüzünüzü başınızı soğuk su ile yıkayın. Başınıza soğuk su ile ıslatılmış havlu sarın, limonlu su için bol su için tuvalete sık sık çıkın ancak böyle düşüyor 2 yıl oldu kendinizin doktoru oluyorsunuz. Allah şifalar versin.

G

Çok geçmiş olsun Gülten hanım sizede aynen vücudumuzu tanıyarak kendi doktoru oluyor insan... tansiyon basite alınmaz burdanda kimse derdine derman olamaz her bünye farklı...

Derin Başka 6 yıl

Sizede geçmiş olsun Deniz hanım size katılıyorum, insan bazı şeyleri yaşayarak ve deneyimleyerk öğreniyor. Umut ederek yaşıyoruz.

Gülten Emül 6 yıl

Teşekkür ederim Gülten hanımcim benim geçti... 476 şeker ünsülin kullanıyordum 22 hipertansiyon hastasıydım raporlu hapım vardı tüp mide amaliyatı oldum hem şekerden hem tansiyondan hemde kilolardan kurtuldum...

Derin Başka 6 yıl

Ne güzel darısı şifa bekleyen bütün hastalara inşallah. Ben çok kilolu biri değilim ama belli bir yaştan sonra vücuttaki dengeler değişiyor maalesef. Allah cumlemize hayırlı sağlıklı ömürler nasip etsin inşaallah. Sağlıcakla kalın.

Gülten Emül 6 yıl

Aminnn... Sevgiyle kalın...

Derin Başka 6 yıl